• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Μπεκατώρου για Πετρούνια: «Από τη στιγμή που ανασκεύασε, πιστεύω πως κατάλαβε το λάθος του»

lawandorder.gr 23-10-2021 13:44 Τελευταία ενημέρωση: 23-10-2021 13:44
Μπεκατώρου για Πετρούνια: «Από τη στιγμή που ανασκεύασε, πιστεύω πως κατάλαβε το λάθος του»
«Για μένα είναι πολύ ξεκάθαρα ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν έχουν να κάνουν ούτε με το φύλο, ούτε με την καταγωγή, ούτε με την προέλευση κάποιου ανθρώπου, ούτε από την οικονομική του κατάσταση»

Θέση για την δήλωση του Λευτέρη Πετρούνια που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, αλλά και τη δημόσια συγγνώμη του, πήρε η Ολυμπιονίκης, Σοφία Μπεκατώρου.

Η Σοφία Μπεκατώρου, η αθλήτρια από την οποία άρχισαν οι αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις, τοποθετήθηκε για το σχόλιο του Λευτέρη Πετρούνια που προκάλεσε οργή, αλλά και για την συγγνώμη που ζήτησε μετά δημόσια μέσω ΑΝΤ1.

Η Μπεκατώρου μιλώντας στο Mega ανέφερε πως θεωρεί ότι ο Πετρούνιας έχει κατανοήσει το λάθος του και στάθηκε κυρίως πως η αρχική του δήλωση υπάρχει στο μυαλό αρκετών μέσα στη κοινωνία και αυτό είναι που θα πρέπει να πολεμηθεί.

«Από τη στιγμή που ανασκεύασε τη δήλωσή του ο Λευτέρης Πετρούνιας, θεωρώ ότι έχει κατανοήσει το λάθος που έγινε στις πρώτες του δηλώσεις. Για μένα είναι πολύ ξεκάθαρα ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν έχουν να κάνουν ούτε με το φύλο, ούτε με την καταγωγή, ούτε με την προέλευση κάποιου ανθρώπου, ούτε από την οικονομική του κατάσταση. Μιλάμε για τα ανθρώπινα δικαιώματα και η κακοποίηση είναι ένα κακούργημα», είπε αρχικά η Σοφία Μπεκατώρου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo