• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Επίθεση με βιτριόλι: «Κλαίμε και για την Ιωάννα!» - Πικραμένη η οικογένεια της Κακαράντζουλα

lawandorder.gr 22-10-2021 22:57 Τελευταία ενημέρωση: 22-10-2021 22:57
Η Έφη Κακαράντζουλα / Φωτογραφία: Eurokinissi
Επίθεση με βιτριόλι: «Κλαίμε και για την Ιωάννα!» - Πικραμένη η οικογένεια της Κακαράντζουλα
Η μητέρα της κατηγορούμενης ρώτησε την κόρη της γιατί επιτέθηκε στην Ιωάννα και δεν πήρε απάντηση

Οι συγγενείς της Έφης Κακαράντζουλα αδυνατούν ακόμα να πιστέψουν ότι η ίδια έφτασε στο σημείο να διαπράξει την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, τον Μάιο του 2020.

«Δεν μπορούμε να διανοηθούμε αυτό το παιδί ότι έφτασε να κάνει κάτι τέτοιο. Σας το ορκίζομαι δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς, τι του συνέβη στην ψυχή του, στο μυαλό του να κάνει κάτι τέτοιο. Θέλαμε όλη η οικογένεια να της πούμε γιατί αυτό; Ήσουν μια χαριτωμένη. Τι έπαθες; Τι σου έλειπε;», είπε η θεία της στον Alpha.

«"Ποτέ δεν μάθαμε την αλήθεια, τι ήταν αυτό που την έσπρωξε. Τι συμβαίνει μόνο η ίδια, ο Θεός και η ψυχή της ξέρει», συμπλήρωσε.

Ταυτόχρονα, αποκάλυψε πως η μητέρα της κατηγορούμενης ρώτησε την κόρη της γιατί επιτέθηκε στην Ιωάννα και δεν πήρε απάντηση. «Τη ρώτησε και η μητέρα της, στο μεγάλο βάσανο της κοπέλας, της λέει "γιατί παιδί μου έκανες αυτό το πράγμα; Τι σου συνέβη; Εξήγησέ μας, πες μας”. Της είπε "δεν πρόκειται να σας μιλήσω”», είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην Ιωάννα και παραδέχτηκε ότι όλη η οικογένεια πονάει και για το δράμα που περνά αυτή η κοπέλα: «Κλαίμε και εμείς γι' αυτό που συνέβη και στην οικογένεια,και για την Ιωάννα πονάμε γιατί και αυτή ήταν μια κοπέλα χαριτωμένη, πονάμε για την κοπέλα που έπαθε, πονάμε και γι' αυτή την οικογένεια που κατηγορείται συνεχώς. Είναι μια μαύρη κατάσταση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo