• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Μαρία Ναυπλιώτου για #metoo: «Με αιφνιδίασε το μέγεθος και το αποκρουστικό των καταγγελιών» (βίντεο)

lawandorder.gr 22-10-2021 17:43 Τελευταία ενημέρωση: 22-10-2021 17:47
Η Μαρία Ναυπλιώτου / Φωτογραφία: Google
Μαρία Ναυπλιώτου για #metoo: «Με αιφνιδίασε το μέγεθος και το αποκρουστικό των καταγγελιών» (βίντεο)
Όσα δήλωσε η γνωστή ηθοποιός για το κίνημα #metoo

Μιλώντας στο “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου, η Μαρία Ναυπλιώτου, αναφέρθηκε στο #metoo και στις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Με αιφνιδίασε το μέγεθος και το αποκρουστικό των καταγγελιών» τονίζει η ηθοποιός.

«Αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη στις δύο γυναίκες που το ξεκινήσαν τη Σοφία Μπεκατώρου και τη Ζέτα Δούκα αλλά και σε όλες τις άλλες που ήρθαν μετά, γιατί σπάσανε πια αυτή τη σιωπή και φέρανε στο φως κρυμμένες αλήθειες. Με αιφνιδίασε το μέγεθος και το αποκρουστικό των καταγγελιών και το βίαιο και το χυδαίο. Εγώ είχα τύχη γιατί πάρα πολλές φορές παρότι και να έχεις έναν χαρακτήρα δυνατό,  ερχόμαστε αντιμέτωποι με κατακλυσμιαίες συμπεριφορές και αδυνατούμε να αντιδράσουμε και αυτό είναι κάτι που έχει συμβεί σε όλους μας. Όλοι μας μπορεί να βρεθούμε σε μια τόσο σκοτεινή στιγμή και να μην μπορέσουμε να αντιδράσουμε. Όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με αυτές τις χυδαίες συμπεριφορές, υπάρχει ένας μηχανισμός άμυνας που μας παγώνει. Οι άνθρωποι που υπέστησαν αυτές τις συμπεριφορές χρειάζονται πολύ χρόνο για να αρθρώσουν αυτό που έχει συμβεί. Αυτό που έχει συμβεί, πέρα από τα εγκλήματα και τις καταγγελίες είναι μια πολύ σπουδαία ευκαιρία να καταλάβουν οι άνθρωποι τι μπορεί να συμβαίνει σε έναν άνθρωπο που βιώνει κάτι τέτοιο» είπε η Μαρία Ναυπλιώτου.

Η Ζέτα Δούκα για τη φίλη της Μαρία Ναυπλιώτου

«Όλος ο κόσμος γνωρίζει την καλλιτεχνική αξία και τη Μαρία σαν ηθοποιός, είναι καταξιωμένη πρωταγωνίστρια, είναι στις καρδιές του κόσμου και στις προτιμήσεις του. Έχω τη μεγάλη χαρά και το μεγάλο προνόμιο να είμαι φίλη της Μαρίας γιατί είναι ένας σπάνιος άνθρωπος. Είναι αφοσιωμένη, μπορείς να της ανοίξεις την καρδιά σου, είναι παρούσα στη χαρά και στη λύπη, είναι παρούσα σε όλα τα ζητήματα που συμβαίνουν στον κόσμο, στις γυναίκες. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν αξίες και η Μαρία βάζει όλο της το είναι μπροστά για να στηρίξει τις βασικές ανθρώπινες αξίες. Η Μαρία στηρίζει τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία. Είναι σύμμαχος μας και τη θαυμάζω», είπε η Ζέτα Δούκα για τη Μαρία Ναυπλιώτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo