• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ο Χαρδαλιάς επισκέφτηκε το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και την 1η Στρατιά στη Λάρισα (εικόνες)

lawandorder.gr 22-10-2021 17:20 Τελευταία ενημέρωση: 22-10-2021 17:21
Ο Χαρδαλιάς επισκέφτηκε το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και την 1η Στρατιά στη Λάρισα / Φωτογραφία: ΥΠΕΘΑ
Ο Χαρδαλιάς επισκέφτηκε το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και την 1η Στρατιά στη Λάρισα (εικόνες)
Συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ

Το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) και τη 1η Στρατιά/EU-OHQ, στη Λάρισα επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς σήμερα, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχο Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο των σημερινών επισκέψεων, ενημερώθηκε από τις Διοικήσεις των Μειζόνων Επιχειρησιακών Σχηματισμών για την οργάνωση, την αποστολή, το επιχειρησιακό τους έργο και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Επίσης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό.

Επισκέφθηκε τις έδρες του ΑΤΑ και της 1ης Στρατιάς, το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ) και το 1ο ΑΚΕ (Αεροπορικός Έλεγχος Μέσων Αεράμυνας - Κέντρο Σύνθεσης και Παραγωγής Αεροπορικής Εικόνας), την 337 Μοίρα, καθώς και το Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΣΕΕΕ). Επίσης, ξεναγήθηκε στον πρόσφατα εγκαινιασμένο Χώρο Ιστορικών Εκθεμάτων «Μορφές Αεροπορικού Πνεύματος» του ΑΤΑ.

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας υποδέχθηκαν κατά περίπτωση ο Αρχηγός ΤΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς και ο Διοικητής 1ης Στρατιάς/EU-OHQ Αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo