• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Νέο ροζ βίντεο στα Κατεχόμενα - Πρωταγωνιστής ανώτερο στέλεχος του κόμματος του Ντενκτάς (βίντεο)

lawandorder.gr 21-10-2021 21:33 Τελευταία ενημέρωση: 21-10-2021 21:40
Ο Τοζούν Τουλαλί / Πηγή φωτογραφίας: politis.com.cy/
Νέο ροζ βίντεο στα Κατεχόμενα - Πρωταγωνιστής ανώτερο στέλεχος του κόμματος του Ντενκτάς (βίντεο)
Εμφανίζει τον Τοζούν Τουλαλί σε σκηνές διαδικτυακής «συνεύρεσης»

Νέο ροζ βίντεο κυκλοφόρησε πριν από λίγο στο διαδίκτυο και αφορά ανώτερο στέλεχος του «Δημοκρατικού Κόμματος» του Σερντάρ Ντεκτάς στο ψευδοκράτος.

Το βίντεο εμφανίζει τον Τοζούν Τουλαλί και πάλι σε σκηνές διαδικτυακής «συνεύρεσης» με μια γυναίκα.

Χθες βράδυ απειλώντας με νέα ροζ βίντεο, ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πέκερ με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο τούιτερ, απευθύνθηκε προς τους Κύπριους – εννοώντας Τ/κ – πολιτικούς:

«Κύπριοι πολιτικοί που υποστηρίξατε τη συνωμοσία εναντίον μου στην Τουρκία, συμμαχώντας μ΄ εμπόρους ναρκωτικών και παράνομους οργανισμούς στοιχημάτων, είστε όλοι καμένοι. Το αρχείο πέρασε στα χέρια μου. Πρέπει να ανησυχείτε. Θα σας αποκαλύψω. Όποιοι έχετε αίσθημα ντροπής θα πρέπει να παραιτηθείτε και να φύγετε».

Όπως αναφέρουν τουρκοκυπριακά δημοσιεύματα, ο Πέκερ ανακοίνωσε ότι τα βίντεο δεν θα τα δημοσιοποιήσει από τον προσωπικό του λογαριασμό αλλά από τον λογαριασμό με το όνομα «Deli Çavuş».
Ο Τούρκος αρχιμαφιόζος έκανε πράξη τις απειλές του.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο twitter από τον λογαριασμό «Deli Cavus».


Υπενθυμίζεται ότι πριν από ένα 24ωρο, ο λεγόμενος πρωθυπουργός του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ υπέβαλε την παραίτησή του από όλα τα αξιώματα και ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την πολιτική.

Ο λόγος που οδήγησε τον Σανέρ στην απόφαση τερματισμού της πολιτικής του διαδρομής ήταν ροζ βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος και άλλα πολιτικά πρόσωπα.

Το βίντεο δεν κυκλοφόρησε ανοικτά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, λόγω του περιεχομένου του αλλά το είδαν πολλοί που το έλαβαν μέσω μηνυμάτων.

Στο βίντεο έκανε αναφορά στο Twitter ο Τούρκος δημοσιογράφος Ερκ Ατζιαρέρ επικαλούμενος τον επιχειρηματία Χαλί Φαλγιαλί ο οποίος είχε το βίντεο στην κατοχή του.

Το βίντεο τελικώς κατέληξε στον Τούρκο αρχιμαφιόζο, Σεντάτ Πέκερ, ο οποίο τους τελευταίου μήνες βρίσκεται σε πόλεμο με την κυβέρνηση Ερντογάν και ανθρώπους που τον στηρίζουν όπως ο Ερσάν Σανέρ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo