• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Η αγόρευση του εισαγγελέα: Το σχέδιο εξόντωσης - Οι προσπάθειες της Ιωάννας να καθησυχάσει την Έφη

Κατερίνα Μάνθου 21-10-2021 10:22 Τελευταία ενημέρωση: 21-10-2021 10:54
Η Έφη Κακαράντζουλα / Φωτογραφία: Eurokinissi
Η αγόρευση του εισαγγελέα: Το σχέδιο εξόντωσης - Οι προσπάθειες της Ιωάννας να καθησυχάσει την Έφη
Παραθέτει τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης

Με την παράθεση των πραγματικών περιστατικών της υπόθεσης που αφορά στην επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, άρχισε σήμερα η αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας Χαρ. Μαστραντωνάκη στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Η κατηγορουμένη για την επίθεση Έφη Κακαράντζουλα βρίσκεται στη δικαστική αίθουσα και παρακολουθεί την αγόρευση του εισαγγελέα.

Αρχικά, ο κ. Μαστραντωνάκης παρέθεσε στο δικαστήριο τη σχετική νομοθεσία που αφορά στο υπό εκδίκαση έγκλημα και στη συνέχεια τα πραγματικά περιστατικά που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της δίκης.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας αναφέρθηκε στη σχέση μεταξύ της Ιωάννας και της κατηγορούμενης και τόνισε ότι οι δυο γυναίκες κατάγονται από την ίδια περιοχή χωρίς να έχουν σχέσεις μεταξύ τους, έχοντας κοινό σύνδεσμο στην Αθήνα την εξαδέλφη του θύματος.

Στη συνέχεια ο εισαγγελέας αναφέρθηκε στη σχέση της Έφης Κακαραντζούλα με τον 40χρονο Νώντα.

Όπως είπε η κατηγορούμενη διατηρούσε σχέση ελεύθερη μαζί του και όταν εκείνος έκανε αίτημα φιλίας στην Ιωάννα, η τελευταία «με αξιοπρέπεια και σεβασμό προσπάθησε να την βοηθήσει, να την συμβουλεύσει». Ακόμη, κατά την αγόρευσή του ο εισαγγελέας ανέφερε ότι η Ιωάννα είχε στείλει στην 36χρονη και φωτογραφία με τη συνομιλία της με το Νώντα προκειμένου να την καθησυχάσει.

Όμως, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η κατηγορούμενη, που ουδέποτε είχε πάψει να ανησυχεί, έστελνε μηνύματα στην άτυχη κοπέλα, ρωτώντας την «τι κανείς με αυτόν τον άνθρωπο;». Η Ιωάννα απαντούσε ευγενικά, τόνισε ο εισαγγελέας και συνέχισε: «Ωστόσο, ο Νώντας δεν παραιτήθηκε της προσπάθειας και έστειλε και πάλι μήνυμα στην Ιωάννα».

Η αγόρευση του κ. Μαστραντωνάκη συνεχίζεται.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo