• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ξεκίνησε η καμπάνια Παπανδρέου με κάλεσμα μέσω Facebook

lawandorder.gr 21-10-2021 00:06 Τελευταία ενημέρωση: 21-10-2021 00:06
O Γιώργος Παπανδρέου / Eurokinissi
Ξεκίνησε η καμπάνια Παπανδρέου με κάλεσμα μέσω Facebook
«Υπογράφω - Στηρίζω Γιώργο Α. Παπανδρέου», αναφέρει στο μήνυμά του

«Κάλεσμα» μέσω facebook έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, αφού επαναλαμβάνει πολλά σημεία του τηλεοπτικού του μηνύματος, σημειώνει πως «μπορείτε να συμπληρώσετε και να υπογράψετε τη φόρμα που ακολουθεί ή να εκτυπώσετε το έντυπο της φόρμας» ζητώντας την υποστήριξη της υποψηφιότητάς του.

Τι αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Φίλες και φίλοι,

Αποφάσισα να συμμετάσχω στη διαδικασία εκλογής Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη δημιουργία μιας μεγάλης και ισχυρής Παράταξης, πρωταγωνιστή και πάλι των εξελίξεων και καταλύτη για τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης, ικανής να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντηρητική.

Η συμμετοχή όλων μας σε αυτήν την προσπάθεια, είναι απαραίτητη. Η διαμόρφωση μιας νικηφόρας προοπτικής για την Παράταξή μας, που είναι προϋπόθεση για να είμαστε χρήσιμοι για τη χώρα και τον Ελληνικό λαό, είναι στα δικά μας χέρια.

Υποστηρίζοντας την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε σε πέρας αυτό το σπουδαίο έργο.

Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να συμπληρώσετε και να υπογράψετε τη φόρμα που ακολουθεί ή να εκτυπώσετε το έντυπο της φόρμας».

Οκτώ υποψήφιοι στην κούρσα της διαδοχής

Σημειώνεται ότι ο  Γιώργος Παπανδρέου είναι ο έβδομος υποψήφιος πρόεδρος. Οι Ανδρέας Λοβέρδος, Χάρης Καστανίδης και Βασίλης Κεγκέρογλου έχουν καταθέσει τις απαιτούμενες υπογραφές στην αρμόδια επιτροπή του ΚΙΝΑΛ.
 
Αύριο, όπου λήγει η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων θα καταθέσει και τυπικά τις απαιτούμενες υπογραφές ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ  στη μάχη παραμένουν οι Παύλος Χρηστίδης και Παύλος Γερουλάνος.
 
Ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε ότι δεν αλλάζει η απόφασή του να διεκδικήσει την ηγεσία σημειώνοντας ότι έχει βιογραφικό ενότητας που οι πολίτες το γνωρίζουν.

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου κατέθεσε στην αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού του Κινήματος Αλλαγής (ΕΔΕΚΑΠ), τις υπογραφές που απαιτούνται για να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

O Παύλος Χρηστίδης δήλωσε ότι χρειάζεται μια επανεκκίνηση και να καλωσορίσουμε μια εποχή βάζοντας νέους όρους.

Ο Χάρης Καστανίδης δήλωσε ότι δεν γνωρίζει πόσοι από τους υποψήφιους θα μείνουν μέχρι το τέλος και χαρακτήρισε αιφνίδια την εμφάνιση τριών ακόμη υποψηφίων στο κενό μετά την περιπέτεια της υγείας της Φ. Γεννηματά που μέχρι τότε δεν είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Ο Παύλος Γερουλάνος, εκτίμησε από την πλευρά του, ότι οι πολλές υποψηφιότητες είναι θετική εξέλιξη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo