• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας 36χρονη Τσέχα - «Βιτρίνα» διεθνούς κυκλώματος διακινητών!

Law and Order 20-10-2021 23:13 Τελευταία ενημέρωση: 20-10-2021 23:16
Περιπολικά της ΕΛΑΣ / Eurokinissi
Συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας 36χρονη Τσέχα - «Βιτρίνα» διεθνούς κυκλώματος διακινητών!
Μετέφερε με νοικιασμένα αυτοκίνητα, παράτυπους μετανάστες από τον Έβρο στην Αττική

Στα δίχτυα της αστυνομίας έπεσε 36χρονη Τσέχα, μέλος διεθνούς κυκλώματος που μετέφερε με νοικιασμένα αυτοκίνητα, παράτυπους μετανάστες από τον Έβρο στην Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O η 36χρονη αλλοδαπή ήταν η «βιτρίνα» των διακινητών, καθώς νοίκιαζε τα αυτοκίνητα για επαγγελματικές υποχρεώσεις όπως έλεγε στις εταιρείες, αλλά στην ουσία τα παρέδιδε σε συνεργούς της, που μετέφεραν μετανάστες από την περέβρια περιοχή της Ορεστιάδας στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Κάποια από τα νοικιασμένα οχήματα ακινητοποιήθηκαν μετά από καταδίωξη στην Εγνατία Οδό, με τους διακινητές να συλλαμβάνονται.

Αναζητώντας οι αρχές το πρόσωπο που νοίκιαζε τα αυτοκίνητα των διακινητών έφτασαν στα ίχνη της 36χρονης γυναίκας. Αξιοποιώντας οπτικό υλικό από τις εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων εντόπισαν την υπήκοο Τσεχίας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Γλυφάδας, όπου και την συνέλαβαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα είχε νοικιάσει το τελευταίο διάστημα εννέα αυτοκίνητα από διαφορετικές εταιρείες στην Αθήνα. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη για να συλληφθούν και τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo