• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε: «Είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ - Xρειαζόμαστε αλλαγή» (βίντεο)

lawandorder.gr 20-10-2021 20:34 Τελευταία ενημέρωση: 20-10-2021 22:50
Ο Γιώργος Παπανδρέου / Eurokinissi
Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε: «Είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ - Xρειαζόμαστε αλλαγή» (βίντεο)
«Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή»

Την υποψήφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε επίσημα απόψε ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας για την ανάγκη Νέας Αλλαγής.

Απηύθυνε προσκλητήριο ώστε το ΚΙΝΑΛ να ξαναγίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων και ταυτόχρονα καταλύτης για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου

«Χρειαζόμαστε μια Νέα Αλλαγή. Για τους πολίτες και τη χώρα. Για αυτό η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη. Να συμπορευτεί με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, που επανέρχονται δυναμικά. Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος.

Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή. Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων.
 
Καταλύτης για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης. Παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση. Καλώ όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες, να μετατρέψουμε αυτήν τη διαδικασία σε γιορτή Δημοκρατίας και συμμετοχής. Για την απόφασή μου αυτή έχω ενημερώσει την Πρόεδρο μας, Φώφη Γεννηματά και την αρμόδια επιτροπή».
Σημειώνεται ότι πριν την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο κ. Παπανδρέου είχε ενημερώσει την Φώφη Γεννηματά.

Οκτώ υποψήφιοι στην κούρσα της διαδοχής

Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι κατά σειρά ο έβδομος υποψήφιος πρόεδρος, ενώ οι Ανδρέας Λοβέρδος, Χάρης Καστανίδης και Βασίλης Κεγκέρογλου έχουν καταθέσει τις απαιτούμενες υπογραφές στην αρμόδια επιτροπή του ΚΙΝΑΛ.
 
Αύριο, όπου λήγει η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων θα καταθέσει και τυπικά τις απαιτούμενες υπογραφές ο Νίκος Ανδρουλάκης ενώ κανονικά στη μάχη παραμένουν οι Παύλος Χρηστίδης και Παύλος Γερουλάνος
 
Ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε ότι δεν αλλάζει η απόφασή του να διεκδικήσει την ηγεσία σημειώνοντας ότι έχει βιογραφικό ενότητας που οι πολίτες το γνωρίζουν.

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου κατέθεσε στην αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού του Κινήματος Αλλαγής (ΕΔΕΚΑΠ), τις υπογραφές που απαιτούνται για να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

O Παύλος Χρηστίδης δήλωσε ότι χρειάζεται μια επανεκκίνηση και να καλωσορίσουμε μια εποχή βάζοντας νέους όρους.

Ο Χάρης Καστανίδης δήλωσε ότι δεν γνωρίζει πόσοι από τους υποψήφιους θα μείνουν μέχρι το τέλος και χαρακτήρισε αιφνίδια την εμφάνιση τριών ακόμη υποψηφίων στο κενό μετά την περιπέτεια της υγείας της Φ. Γεννηματά που μέχρι τότε δεν είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Ο Παύλος Γερουλάνος, εκτίμησε από την πλευρά του, ότι οι πολλές υποψηφιότητες είναι θετική εξέλιξη.

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo