• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Δήμαρχος Περάματος για αποφυλάκιση Πατέλη: «Οργή και θλίψη»!

lawandorder.gr 20-10-2021 20:11 Τελευταία ενημέρωση: 20-10-2021 20:12
Ο Γιώργος Πατέλης
Δήμαρχος Περάματος για αποφυλάκιση Πατέλη: «Οργή και θλίψη»!
«Όλα αυτά συμβαίνουν σε μία εποχή που τα υπολείμματα της εγκληματικής οργάνωσης προσπαθούν να ανασυγκροτηθούν με τη δημιουργία νέων ναζιστικών πυρήνων»

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας να κάνει δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης του πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργου Πατέλη. 

Η αποφυλάκιση του Γιώργου Πατέλη συνιστά πρόκληση και προκαλεί την οργή και την θλίψη όλων όσοι υπήρξαν θύματα των απάνθρωπων πράξεών του, αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης.

«Ελπίζω η εισαγγελία του Αρείου Πάγου να λάβει σοβαρά υπ’ όψιν της την επικινδυνότητα των πράξεων που συμμετείχε ο Γιώργος Πατέλης, ώστε να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά αυτές οι επαίσχυντες εγκληματικές ενέργειες», τονίζει ο κ. Λαγουδάκης.

Ακολουθεί η δήλωση του Δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη για την αποφυλάκιση Πατέλη:

«Η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών Αθήνας για την αποφυλάκιση του Γιώργου Πατέλη, κεντρικού στελέχους της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, συνιστά πρόκληση και προκαλεί την οργή και την θλίψη όλων όσοι υπήρξαν θύματα των απάνθρωπων πράξεών του.

Ο Γιώργος Πατέλης καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών και δύο μηνών για τη συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση, αλλά και στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έχοντας μάλιστα ηγετικό ρόλο.

Ποιος ξεχνά την εντολή του προς τα στελέχη της Χρυσής Αυγής: «Ό,τι κινείται σφάζεται»;

Ποιος ξεχνά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα;

Ποιος ξεχνά το γεγονός πως η δολοφονική μανία τους έπληξε και την πόλη του Περάματος με τις επιθέσεις αρχικά εναντίον των Αιγυπτίων ψαράδων και στη συνέχεια κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ;

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μία εποχή που τα υπολείμματα της εγκληματικής οργάνωσης προσπαθούν να ανασυγκροτηθούν με τη δημιουργία νέων ναζιστικών πυρήνων.

Ελπίζω η εισαγγελία του Αρείου Πάγου να λάβει σοβαρά υπ’ όψιν της την επικινδυνότητα των πράξεων που συμμετείχε ο Γιώργος Πατέλης, ώστε να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά αυτές οι επαίσχυντες εγκληματικές ενέργειες.

Οι ναζιστικές πρακτικές των μελών της εγκληματικής οργάνωσης δεν έχουν θέση στην κοινωνία».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo