• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ζακ Κωστόπουλος: Στο πλευρό της οικογένειάς του Νταλάρας, Κραουνάκης και Μπιμπίλας (βίντεο)

lawandorder.gr 20-10-2021 19:28 Τελευταία ενημέρωση: 20-10-2021 19:40
Συγκεντρωμένοι έξω από το δικαστήριο για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου / Φωτογραφία: Eurokinissi
Ζακ Κωστόπουλος: Στο πλευρό της οικογένειάς του Νταλάρας, Κραουνάκης και Μπιμπίλας (βίντεο)
Διαδικτυακή εκστρατεία για την ενημέρωση του κοινού για την υπόθεση της δολοφονίας του

Γιώργος Νταλάρας, Σταμάτης Κραουνάκης και Σπύρος Μπιμπίλας μαζί με πολλούς ακόμα καλλιτέχνες, αναλαμβάνουν διαδικτυακή εκστρατεία ώστε να ενημερωθεί το κοινό για την υπόθεση της δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου και για την δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ερμηνεύοντας το τραγούδι «Του κάτω κόσμου τα πουλιά (Φαρμακωμένος ο καιρός παραμονεύει)» ο Γιώργος Νταλάρας επέλεξε να μεταφέρει το δικό του μήνυμα ότι «όλοι οι άνθρωποι έχουν ίσες ελευθερίες, ίσα δικαιώματα στη ζωή και στην αξιοπρέπεια. Δικαιώματα αναφαίρετα και αδιαπραγμάτευτα. Δημοκρατία και Δικαιοσύνη οφείλουν, να είναι παρούσες κάθε φορά που καταπατούνται».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, σε διαδικτυακό του μήνυμα αναφέρει ότι «κανένας δεν έχει δικαίωμα να αφαιρεί την ζωή ενός άλλου ανθρώπου που είναι το πολυτιμότερο αγαθό για τον καθένα μας. Εχοντας εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, ευελπιστούμε στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης της δολοφονίας του Ζακ και στην απόδοση ευθυνών. Η ελληνική κοινωνία οφείλει να πάψει να είναι ρατσιστική και ομοφοβική. Ελπίζουμε σε έναν καλύτερο κόσμο!».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo