• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Ηθοποιός με άρπαξε με τη βία και με φίλησε όταν ήμουν 9 ετών»

lawandorder.gr 20-10-2021 17:58 Τελευταία ενημέρωση: 20-10-2021 17:59
Η Άριελ Κωνσταντινίδη / Eurokinissi
Άριελ Κωνσταντινίδη: «Ηθοποιός με άρπαξε με τη βία και με φίλησε όταν ήμουν 9 ετών»
«Το ίδιο σκηνικό, όμως, επαναλήφθηκε στα 11 μου από άλλον ηθοποιό», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός

Σε δύο περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης όταν βρισκόταν σε ηλικία 9 και 11 ετών αντίστοιχα, τα οποία την στιγμάτισαν αναφέρθηκε η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε μιλώντας στον Alpha «σε ηλικία 9 χρόνων ηθοποιός, βοηθός τότε του σκηνοθέτη στην παράσταση που βρισκόμουν, με βούτηξε με βία και με φίλησε στο στόμα. Δεν θα έβγαινα να το πω δημόσια, αλλά τώρα είναι η κατάσταση τέτοια που έχει και νόημα να το πω. Τότε το είπα στη μαμά μου και στον σκηνοθέτη».

«Πάγωσα. Πρώτα απ’ όλα τρόμαξα γιατί ήταν με βία αυτό το άρπαγμα. Ήταν ένα φιλί πεταχτό. Τα έχασα, πάγωσα. Μετά σκέφτηκα ότι δεν ήταν τίποτα. Είχα μάθει στις δυσκολίες ότι η δουλειά, αυτό που πρέπει να φέρω εις πέρας, είναι πάνω απ’ όλα» πρόσθεσε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

«Θυμάμαι ότι αυτός έφυγε από την θέση του βοηθού σκηνοθέτη, οπότε δεν είχαμε πολλά στη συνέχεια. Όταν το έμαθε ο σκηνοθέτης δεν τον απομάκρυνε αμέσως γιατί ανέτρεξα στο πρόγραμμα όπου υπήρχε ακόμα. Μάλλον τον απομάκρυνε από τη θέση του βοηθού.

Το ίδιο σκηνικό, όμως, επαναλήφθηκε στα 11 μου από άλλον ηθοποιό. Θυμάμαι τα χέρια του στο πρόσωπό μου. Με έπιασε για να με φιλήσει και αυτό ήταν πιο δύσκολο γιατί δεν ήθελα με τίποτα να φύγω από την παράσταση, δεν ήθελα με τίποτα να χαλάει η δουλειά και δεν είπα τίποτα σε κανέναν» σημείωσε η ηθοποιός.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo