• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Επίθεση με βιτριόλι - Δικηγόρος Παλιοσπύρου: «Η Ιωάννα περιμένει ποινή αντίστοιχη με τα δικά της ισόβια»

lawandorder.gr 20-10-2021 11:32 Τελευταία ενημέρωση: 20-10-2021 11:32
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου / Φωτογραφία: Eurokinissi
Επίθεση με βιτριόλι - Δικηγόρος Παλιοσπύρου: «Η Ιωάννα περιμένει ποινή αντίστοιχη με τα δικά της ισόβια»
 «Αν όχι αύριο, στην επόμενη δικάσιμο, υποθέτω ότι θα τελειώσει αυτή η δίκη και θα επέλθει η κάθαρση για όλη αυτή την ιστορία» επισημαίνει

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου περιμένει αύριο Πέμπτη ή στην επόμενη δικάσιμο «μια ποινή που θα μπορέσει να της επιτρέψει, με λιγότερο άγχος, να αντιμετωπίσει τα ισόβια τα δικά της».

Αυτό επεσήμανε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής μιλώντας στην ΕΡΤ.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου περιμένει αύριο ή στην επόμενη δικάσιμο για την επίθεση με βιτριόλι «μια ποινή που θα μπορέσει να της επιτρέψει, με λιγότερο άγχος, να αντιμετωπίσει τα ισόβια τα δικά της» επισημαίνει ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής μιλώντας στην ΕΡΤ.

 «Αν όχι αύριο, στην επόμενη δικάσιμο, υποθέτω ότι θα τελειώσει αυτή η δίκη και θα επέλθει η κάθαρση για όλη αυτή την ιστορία» επισημαίνει.

 «Δεν έχει μείνει σε κάποιον αμφιβολία ότι η Ιωάννα ζει από θαύμα. Θεωρώ ότι οποιαδήποτε άλλη απόφαση πλην της απόπειρας ανθρωποκτονίας θα είναι άδικη. Ευελπιστώ ότι το δικαστήριο θα επιβάλλει την ποινή που αρμόζει στην δράστιδα, κυρίως διότι έτσι θα δημιουργηθεί νομολογία» δήλωσε ο κ. Αλεξανδρής.

«Στη μοναδική τέτοια περίπτωση στη Βρετανία το δικαστήριο αποφάσισε ότι επρόκειτο για απόπειρα ανθρωποκτονίας» σημείωσε. «Με την απόφαση αυτή που θα βγει θα πρέπει να αποφευχθούν τυχόν μιμητές. Ελπίζω ότι θα αντιμετωπιστεί στη σωστή της διάσταση» τόνισε ο δικηγόρος και εξήγησε ότι σε 4 ή 6 χρόνια η δράστις θα είναι ελεύθερη βάσει του ισχύοντος νομικού πλαισίου είτε η κατηγορούμενη καταδικαστεί για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη είτε για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

 «Η Ιωάννα γνωρίζει κυριολεκτικά ότι ζει από θαύμα. Περιμένει μια ποινή που θα μπορέσει να της επιτρέψει, με λιγότερο άγχος, να αντιμετωπίσει τα ισόβια τα δικά της» κατέληξε ο Νίκος Αλεξανδρής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo