• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Ξεκινούν αύριο οι εμβολιασμοί φοιτητών με Pfizer

lawandorder.gr 19-10-2021 21:29 Τελευταία ενημέρωση: 19-10-2021 21:29
Έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού στην είσοδο πανεπιστημιακού ιδρύματος / Φωτογραφία: Eurokinissi
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Ξεκινούν αύριο οι εμβολιασμοί φοιτητών με Pfizer
«Όλα έτοιμα» δηλώνει ο αντιπρύτανης

Σε χώρο εντός του Πανεπιστημιου Μακεδονίας, ο οποίος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα, θα ξεκινήσουν αύριο οι εμβολιασμοί των φοιτητών του ιδρύματος που έχουν κλείσει το ραντεβού τους.

Ο Δημήτρης Χανδράκης, αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου, μιλώντας στο thestival, ανέφερε ότι ήδη αρκετοί φοιτητές έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να εμβολιαστούν.

«Είναι όλα έτοιμα για να λειτουργήσει το εμβολιαστικό κέντρο μέσα στο Πανεπιστήμιο. Αύριο το πρώτο ραντεβού είναι για τις 9:00 το πρωί. Έχουμε περίπου έξι προγραμματισμένα ραντεβού εμβολιασμών για την Τετάρτη και 12 για την Πέμπτη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χανδράκης.

Πώς θα γίνονται οι εμβολιασμοί

Βάσει των στοιχείων που έχει στη διάθεση του ο κ. Χανδράκης, οι φοιτητές του ΠΑΜΑΚ που είναι εμβολιασμένοι, αγγίζουν το 65%-70%, ενώ όσον αφορά στο ακαδημαϊκό προσωπικό το ποσοστό αυτό φτάνει στο 90%.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, οι εμβολιασμοί θα γίνονται σε δύο γραφεία που διαμορφώθηκαν ανάλογα και στεγάζονται στο ισόγειο, ενώ το εμβολιαστικό κέντρο θα λειτουργεί από τις 08:30 το πρωί μέχρι και τη 13:30 το μεσημέρι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo