• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Εξώδικο στο ΑΝΤ1 για το Ρουκ Ζουκ από τον ΠΑΟΚ - «Κατάπτυστη αναφορά για Βουλγαρία!»

lawandorder.gr 19-10-2021 19:11
Η Ζέτα Μακρυπούλια / Φωτογραφία: ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ
Εξώδικο στο ΑΝΤ1 για το Ρουκ Ζουκ από τον ΠΑΟΚ - «Κατάπτυστη αναφορά για Βουλγαρία!»
Δίνει 48 ώρες στον σταθμό για να απολογηθεί
Στάλθηκε εξώδικο στον ΑΝΤ1 από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την εκπομπή-τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ», όπου συνδυάστηκε το όνομα του ΠΑΟΚ με τη λέξη Βουλγαρία και μάλιστα πέρασε από το μοντάζ για να προβληθεί στον αέρα.
 
Βάση όσων αναφέρουν στην Τούμπα κατά την μαγνητοσκοπημένη προβολή του «Ρουκ Ζουκ» (ώρα 15.00-16.00), που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια, και που οποία έχει ως αντικείμενο την εύρεση λέξης μετά από περιγραφή στην οποία προβαίνει ο κάθε διαγωνιζόμενος, και ενώ η προς ανεύρεση λέξη ήταν η «Βουλγαρία», ένας διαγωνιζόμενος έδωσε ως λέξη περιγραφής στον συμπαίχτη του τη λέξη «ΠΑΟΚ» και ακολούθως ο συμπαίχτης του είπε τη λέξη «Θεσσαλονίκη» και αμέσως μετά τη λέξη «Βουλγαρία».
 
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1, δίνοντας ένα περιθώριο 48 ωρών στον τηλεοπτικό σταθμό προκειμένου να απολογηθεί για την «κατάπτυστη», όπως τη χαρακτηρίζουν οι «ασπρόμαυροι» αναφορά, που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής του.
 
Οι Θεσσαλονικείς μέσω του εξωδίκου, επισημαίνουν πως επιφυλάσσονται να ασκήσουν κάθε νόμιμο δικαίωμά τους.
 
«Τo ακόμα πιο προκλητικό της υπόθεσης -που επισημαίνεται και στο εξώδικο- είναι πως η εκπομπή μεταδίδεται σε μαγνητοσκόπηση. Δηλαδή δεν ειπώθηκε live, αλλά πέρασε και μετά το μοντάζ, προφανώς με την έγκριση του τηλεοπτικού σταθμού», αναφέρουν στην Τούμπα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo