• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Κυριάκος Μητσοτάκης για την Ντόρα Μπακογιάννη: «Θα βγει νικήτρια και σε αυτή τη μάχη»

lawandorder.gr 18-10-2021 20:02 Τελευταία ενημέρωση: 18-10-2021 20:03
Κυριάκος Μητσοτάκης - Ντόρα Μπακογιάννη / Φωτογραφία: Eurokinissi
Κυριάκος Μητσοτάκης για την Ντόρα Μπακογιάννη: «Θα βγει νικήτρια και σε αυτή τη μάχη»
Κώστας Μπακογιάννης: «Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να είναι ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και η Ντόρα Μπακογιάννη να είναι βουλευτής και πρώην υπουργός, πάνω και πέρα από όλα όμως είναι αδέλφια και ως αδελφός, δεν θα μπορούσε παρά να στηρίξει την αδελφή του και να εκφράσει δημόσια τη σιγουριά του για την επιτυχή έκβαση της μάχης που καλείται να δώσει.

«Η Ντόρα είναι μαχήτρια»

«Η Ντόρα είναι μαχήτρια. Εχει δώσει πολλές μάχες και έχει ξεπεράσει μεγάλες δυσκολίες στο παρελθόν. Και σε αυτή τη μάχη θα βγει νικήτρια»,  έγραψε στο Twitter του ο πρωθυπουργός.

 

 

Η ανάρτηση άλλωστε της Ντόρας Μπακογιάννη για την περιπέτεια που περνά με την υγεία της ξεσήκωσε κύμα συμπαράστασης, με εκπροσώπους από κάθε πολιτικό χώρο να στέλνουν τις ευχές τους.

Από την πλευρά του, ο γιος της, Κώστας Μπακογιάννης, έγραψε στο facebook: «Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και τη στήριξη που μας δίνετε σήμερα. Η αγάπη σώζει και η μάνα μου παίρνει αυτή τη στιγμή περίσσευμα απ’ όλους. Τη δίνει όλη της τη ζωή απλόχερα και τώρα, που την παίρνει πίσω, της είναι πολύτιμη. Έχει περάσει πολλά, αλλά είναι και ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος. Μια κουβέντα μόνο προς όλους: Να εξετάζεστε, μη διστάζετε, η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να κάνει τη διαφορά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo