• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Σταμάτης Φασουλής: «Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει για τους καλλιτέχνες που κατηγορούνται για παρενόχληση» (βίντεο)

lawandorder.gr 18-10-2021 18:21
Ο Σταμάτης Φασουλής / Φωτογραφία: Super Κατερίνα
Σταμάτης Φασουλής: «Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει για τους καλλιτέχνες που κατηγορούνται για παρενόχληση» (βίντεο)
«Εγώ δεν θα ήθελα, όπως και εσείς δεν θα θέλατε, να μιλήσω για συνάδελφό μου που κατηγορείται ότι έκανε κάτι αντίστοιχο»

Ο Σταμάτης Φασουλής τόνισε ότι «είναι στενάχωρο πάρα πολύ. Δεν είμαι από αυτούς που πανηγυρίζουν. Είμαι από αυτούς που πενθούν για αυτή την κατάσταση. Πιστεύω πως δεν πρέπει να μιλάμε για αυτό, πρέπει να αφήσουμε να μιλήσει η Δικαιοσύνη. Φτάνει η γνώμη μας. Και δεν είμαι υπέρ της αυτοδικίας, δηλαδή ότι εμείς είμαστε έτοιμοι να δικάσουμε. Εμείς καταδικάζουμε την πράξη, όχι τον άνθρωπο. Τον άνθρωπο θα τον δικάσει μόνο ο Θεός ή η Δικαιοσύνη. Η πράξη είναι αποτρόπαια. Από εκεί και πέρα, η Δικαιοσύνη έχει να πει αυτά που έχει να πει»

«Εγώ δεν θα ήθελα, όπως και εσείς δεν θα θέλατε, να μιλήσω για συνάδελφό μου που κατηγορείται ότι έκανε κάτι αντίστοιχο», συμπλήρωσε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο ηθοποιός ανέφερε ότι περιμένει το πόρισμα της Δικαιοσύνης και πρόσθεσε: «Νομίζω πως αυτό πρέπει να κάνουμε ως ηθοποιοί. Όλα τα επαγγέλματα έχουν τέτοια πράγματα, αλλά κανείς από όλα αυτά τα άλλα επαγγέλματα δεν πανηγυρίζει και δεν ξεφωνίζει. Όταν έχεις τέτοιο πράγμα, πενθείς. Έχω μεγάλη ευαισθησία στο ηθικό κομμάτι, για αυτό και τηρώ τη στάση της σιωπής. Σιωπή εμείς, σιωπή! Να μιλήσει η Δικαιοσύνη και ο Θεός».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo