• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ρόδος-Τι λέει ο πατέρας για την κακοποίηση της 8χρονης: «Δεν ξέρω τίποτα. Είχα να δω το παιδί 1,5 μήνα»

lawandorder.gr 18-10-2021 15:43 Τελευταία ενημέρωση: 18-10-2021 15:43
Ρόδος-Τι λέει ο πατέρας για την κακοποίηση της 8χρονης: «Δεν ξέρω τίποτα. Είχα να δω το παιδί 1,5 μήνα»
Καταθέτει ο πατέρας της 8χρονης

Η προσεχή εβδομάδα σε ό,τι αφορά την υπόθεση του 8χρονου κοριτσιού στη Ρόδο θεωρείται κρίσιμη, καθώς αναμένονται να ολοκληρωθούν και να παραδοθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, οι εκθέσεις της δεύτερης εξέτασης του ιατροδικαστή, της παιδοψυχολόγου, αλλά και της κοινωνικής λειτουργού, η οποία θα αφορά τη διαβίωση των ανήλικων παιδιών.

Όλα αυτά τα στοιχεία, σύμφωνα με τη Ροδιακή καθώς και αυτά που έχουν προκύψει από τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί από την αστυνομία, θα αξιολογηθούν από την αρμόδια Εισαγγελέα η οποία και θα αποφανθεί για τις περαιτέρω ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν ώστε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί με την υπόθεση του 8χρονου κοριτσιού.

Όπως είναι γνωστό, η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στην ανήλικη δεν κατάφερε να δώσει ξεκάθαρα στοιχεία, για αυτό και, σύμφωνα με πληροφορίες, η 8χρονη υπεβλήθη χθες και σε άλλες εξετάσεις από τον ιατροδικαστή σε μία προσπάθεια να υπάρξουν πιο συγκεκριμένα αποτελέσματα αναφορικά με το τι τελικά έχει συμβεί στην ανήλικη.

Για τους ίδιους λόγους το κορίτσι πρόκειται να εξεταστεί και από γυναικολόγο μετά από παραγγελία της Εισαγγελικού λειτουργού. Τα πορίσματα που θα προκύψουν από τους δύο γιατρούς καθώς και η έκθεση που θα συνταχθεί από την παιδοψυχολόγο που έχει εξετάσει και έχει μιλήσει με την 8χρονη, θεωρούνται σημαντικά και καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Το ίδιο σημαντική θεωρείται και η έκθεση που θα συνταχθεί από την κοινωνική λειτουργό αναφορικά με τη διαβίωση όχι μόνο της 8χρονης αλλά και των λοιπών τριών ανήλικων αδελφών της.

Καταθέτει ο πατέρας της 8χρονης

Εξελίξεις αναμένονται και από την κατάθεση του πατέρα της στην αστυνομία.

Ο άντρας, ο οποίος είναι ναυτικός στο επάγγελμα και επέστρεψε σήμερα στο νησί, μιλώντας στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο Star δήλωσε πως δεν είχε ενημερωθεί για το περιστατικό: «Ακόμα δεν ξέρω τίποτα. Είχα να δω το παιδί 1,5 μήνα. Ήταν μια χαρά».

Μάλιστα, ο πατέρας της μικρής υποστήριξε πως δεν είναι σε διάσταση με τη μητέρα της, αλλά είναι ακόμη η σύζυγός του. Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα έχει άλλο σύντροφο, από τον οποίο έχει γεννήσει ένα μωρό πέντε μηνών.

Ο σύντροφος της μητέρας έχει ήδη καταθέσει στην αστυνομία, υποστηρίζοντας πως η 8χρονη, που ζούσε μαζί τους, ήταν πάντα χαρούμενη. «Δεν έχω καμία σχέση με τον βιασμό. Είναι όλα ψέματα. Δεν πρόκειται ποτέ να πειράξω ένα παιδί και δε δέχομαι τη βία σε βάρος των παιδιών» είχε δηλώσει ο ίδιος.

Το κορίτσι είχε παραπονεθεί στη μητέρα του για πόνους στα γεννητικά του όργανα. Αφού μεταφέρθηκε στον γιατρό, διαπιστώθηκε πως φέρει σοβαρό τραυματισμό.

Η επιμέλεια της μικρής αφαιρέθηκε από τη μητέρα και απομακρύνθηκε από το οικογενειακό περιβάλλον.

Ο παππούς της 8χρονης μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και εξέφρασε την άποψη πως το σπίτι που διέμενε το παιδί «δεν είναι μέρος για να κατοικήσει άνθρωπος».

«Οι κοινωνικοί λειτουργοί θέλουν να της πάρουν την κηδεμονία των παιδιών γιατί δεν είναι καλή μητέρα. Ενώ είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά, πήγε και έκανε παιδί με κάποιο άλλον. Εγώ θέλω το δεύτερο παιδί που πάει έκτη δημοτικού, να έρθει να ζήσει στο σπίτι μου. Αυτό ζητάω. Να έρχεται κοινωνική λειτουργός όποτε θέλει να το βλέπει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

TAGS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo