14.9 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 27 Απριλίου 2024
More

    Αλλοδαποί προσπάθησαν να αναρτήσουν πανό στην Ακρόπολη με σύνθημα «Ελευθερώστε το Θιβέτ»!


    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρεις αλλοδαποί, δύο άνδρες και μία γυναίκα, προσπαθησαν να εισέλθουν παρανόμως στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης των Αθηνών και αναρτήσουν πανό επάνω σε ένα από τα μνημεία του Ιερού Βράχου.
    Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τα τρία άτομα αφού πήγαν στον αρχαιολογικό χώρο πλησίασαν το μνημείο του Αγρίππα και προσπάθησαν να αναρτήσουν πανό μεγάλων διαστάσεων και δύο σημαίες, που ανέγραφαν ιδεογράμματα και φράσεις στην αγγλική γλώσσα, μεταξύ άλλων, κατά των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Πεκίνο 2022».
    Επιπλέον, τα πανό των τριών είχαν συνθήματα σχετικά με την κυριαρχία της Κίνας στο Θιβέτ και στο Χονγκ – Κονγκ και έγραφαν: «Ελευθερώστε το Θιβέτ», «Ελευθερώστε το Χονγκ-Κονγκ» και «Επανάσταση τώρα».
    Κανένα από αυτά δεν αναρτήθηκε επί της Ακρόπολης καθώς και οι τρεις έγιναν αντιληπτοί από τον φύλακα και στη συνέχεια συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας “ΔΡΑΣΗ”.
    Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας, και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Έρχεται νέα κακοκαιρία την επόμενη εβδομάδα -Η πρόβλεψη του Αρναούτογλου
    Οδηγός μηχανής προκάλεσε ζημιά 40.000 ευρώ σε μία McLaren για μία… φωτογραφία! (εικόνες)
    Αράχωβα: Τους έπεσε το βουνό στο κεφάλι!
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις
    Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ