• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

«Καρφί» Λοβέρδου σε Παπανδρέου: «Ένας μόνο ο ρόλος του»

lawandorder.gr 17-10-2021 18:20 Τελευταία ενημέρωση: 17-10-2021 18:21
Ο Ανδρέας Λοβέρδος / Φωτογραφία: Eurokinissi
«Καρφί» Λοβέρδου σε Παπανδρέου: «Ένας μόνο ο ρόλος του»
Δεν αποσύρεται από την «κούρσα» της διαδοχής ο πρώην υπουργός

Με ένα μήνυμα «καρφί» στην παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου απάντησε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Μήνυμα με πολλαπλούς «αποδέκτες»

Μετά την σύντομη τηλεφωνική συνομιλία των δύο εχθές, από το Καρπενήσι όπου περιοδεύει, ο κ. Λοβέρδος ουσιαστικά χαρακτήρισε ως «παρελθόν» τον Γιώργο Παπανδρέου και επισήμανε ότι κατά τη γνώμη του ο ρόλος που απομένει στον πρώην Πρωθυπουργό είναι αυτός του «εγγυητή της ενότητας του κόμματος»: «Θέλω να σας πω κάτι και να το καταλάβετε καλά. Υπακούω μόνο στις θεσμικές αποφάσεις του κόμματος, στις οποίες και συμμετέχω με την ψήφο μου ως στέλεχος του κόμματος. Ο κ.Παπανδρέου, όπως ο κ.Βενιζέλος και ο κ. Σημίτης, πρέπει να βοηθήσουν την κυρία Γεννηματά, εγγυώμενοι όλοι μαζί οι πρώην αρχηγοί την ενότητα του κόμματος και τη σοβαρότητα των διαδικασιών. Άλλος ρόλος κατά τη δική μου γνώμη δεν υπάρχει».

Και συμπλήρωσε: «Όποιος όμως, απευθύνομαι σε όλα τα στελέχη και στον κ. Παπανδρέου, όποιος θέλει να κατέβει, υπάρχουν οι θεσμικές αποφάσεις του κόμματος και να τις τηρήσει. Δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου κάτι άλλο που μπορώ εγώ να πω. Θα είμαι υποψήφιος, είμαι ήδη υποψήφιος και όρισα σήμερα εκπρόσωπό μου στα ΜΜΕ μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου τον Σπύρο Καρανικόλα. Είμαι εδώ και θα νικήσουμε. Στις 5 Δεκεμβρίου το βράδυ θα νικήσουμε. Το πρωί εκείνης της ημέρας θα κάνει εκλογές το ΚΙΝΑΛ και, αν οι πολίτες με προτιμήσουν, θα είμαι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo