• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Μίλτος Τεντόγλου: «Ήθελα να γίνω σεφ - Τρώω γλυκά κάθε μέρα!» (βίντεο)

lawandorder.gr 17-10-2021 16:08 Τελευταία ενημέρωση: 17-10-2021 16:09
Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης, Μίλτος Τεντόγλου / Φωτογραφία: Eurokinissi
Μίλτος Τεντόγλου: «Ήθελα να γίνω σεφ - Τρώω γλυκά κάθε μέρα!» (βίντεο)
Ο πιο «cool» Ολυμπιονίκης

«Δεν έκανα πολλά ήμουν κουρασμένος κι ήθελα απλά να... αράξω. Πήγα για σουβενίρ, δώρα, έπινα καφέδες κι έτρωγα» είπε ο χρυσός Ολυμπιονίκης μας για την προηγούμενη μέρα πριν από την κατάκτηση της κορυφής στο άλμα εις μήκος στο Τόκιο.

Και η εξομολόγηση δεν τελείωσε εκεί: «πίστευα ότι θα πάρω μετάλλιο αλλά δεν πίστευα ότι θα φτάσω στο χρυσό», ανέφερε με χαρακτηριστική ειλικρίνεια.

Τα anime και η αποδοχή από τη νεολαία

«Δεν περίμενα να γίνω πρότυπο στη νεολαία», δήλωσε ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του άλματος εις μήκος στο Τόκιο Μίλτος Τεντόγλου. Ο πρωταθλητής από τα Γρεβενά μίλησε στην εκπομπή του Open TV, «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» και στην Τεριάννα Παππά κι αναφέρθηκε στην κατάκτηση της κορυφής στους Αγώνες του Τόκιο, τη διατροφή του, τον... εθισμό του στα γλυκά, αλλά και τους επόμενους στόχους του.

«Δεν έκανα πολλά ήμουν κουρασμένος κι ήθελα απλά να... αράξω. Πήγα για σουβενίρ, δώρα, έπινα καφέδες κι έτρωγα» είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Τεντόγλου για το πώς ήταν η προηγούμενη μέρα του τελικού που κατέκτησε το χρυσό, για το οποίο «πίστευα ότι θα πάρω μετάλλιο αλλά δεν πίστευα ότι θα φτάσω στο χρυσό».

Ακόμη, μίλησε για την αποδοχή που είχε ο πανηγυρισμός του στο βάθρο, που παρέπεμπε σε χαρακτήρα άνιμε, στους Ιάπωνες και στους συντελεστές της αγαπημένης του σειράς Ανιμε που τον έκαναν meme και τον πόσταραν στο Instagram.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo