• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Έρχεται νέα κακοκαιρία την επόμενη εβδομάδα -Η πρόβλεψη του Αρναούτογλου

lawandorder.gr 17-10-2021 15:30 Τελευταία ενημέρωση: 17-10-2021 15:32
Πρόσκαιρη η βελτίωση του καιρού / Φωτογραφία: Eurokinissi
Έρχεται νέα κακοκαιρία την επόμενη εβδομάδα -Η πρόβλεψη του Αρναούτογλου
Μπαίνουμε «για τα καλά» στον χειμώνα

Ο «Μπάλλος» τελείωσε αλλά η κακοκαιρία στην Ελλάδα θα επιστρέψει μετά από μία μικρή ανάπαυλα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου.

Σαββατοκύριακο με βροχές

Μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ο μετεωρολόγος επισήμανε πως στο τέλος της επόμενης εβδομάδας και συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Οκτωβρίου αναμένεται νέα κακοκαιρία.

Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι έρχεται νέα «δραστήρια» ατμοσφαιρική διαταραχή, με την κακοκαιρία να ξεκινά ξανά από τα δυτικά, ενώ δεν υπάρχουν δεδομένα προς τον όγκο των βροχοπτώσεων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Αρκετά… "δραστήρια”"δείχνει η νέα ατμοσφαιρική διαταραχή προς τα τέλη της εβδομάδας (23-24) Οκτωβρίου!!! Φίλες και φίλοι, και τα πρωινά σημερινά στοιχεία επιμένουν για νέα αλλαγή του καιρού προς τα τέλη της εβδομάδας αρχικά κυρίως στη δυτική Ελλάδα! Η τροχιά του βαρομετρικού χαμηλού όμως καθώς και το βάθος του, που δεν μπορούμε από τώρα να τα γνωρίζουμε με ακρίβεια, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην κατανομή αλλά και την ένταση των βροχών και των καταιγίδων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου!».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo