• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ο «Μπάλλος» χτύπησε και τις Σέρρες - Υπερχείλισε ποταμός

lawandorder.gr 16-10-2021 20:15 Τελευταία ενημέρωση: 16-10-2021 20:16
Υπερχείλισε ποταμός στις Σέρρες / Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
Ο «Μπάλλος» χτύπησε και τις Σέρρες - Υπερχείλισε ποταμός
Μεγάλα τα προβλήματα σε όλη την Ελλάδα

Και τον νομό Σερρών χτύπησε η κακοκαιρία «Μπάλλος», όπως και σχεδόν ολόκληρη τη χώρα. Από το απόγευμα του Σαββάτου υπάρχουν προβλήματα στη γέφυρα του δρόμου Βέργης-Τριανταφυλλιάς, καθώς ο ποταμός Κουπατσιάνος υπερχείλισε.

Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία στο σημείο

Σύμφωνα με το epilogestv.gr, με απόφαση του Δημάρχου Βισαλτίας Αθανάσιου Μασλαρινού, απαγορεύεται η κυκλοφορία από σήμερα Σάββατο 16/10 στις 09:00 και ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ στο οδικό δίκτυο Σησαμιάς-Βέργης, από την εκκλησία και μετά, και Βέργης-Τριανταφυλλιάς, λόγω επικινδυνότητας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών, ο Αντιδήμαρχος Υποδομών, Θοδωρής Βαδικόλιας, είπε ότι χθες συνεργεία του Δήμου καθάρισαν περιοχές που αντιμετώπιζαν πρόβλημα ενώ λόγω ανόδου της στάθμης του νερού προχώρησαν προληπτικά στο κλείσιμο του επαρχιακού οδικού δικτύου Βέργης-Τριανταφυλλιάς, της γέφυρας Καστανοχωρίου στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Καστανοχώρι – Άγιος Δημήτριος και του οδικού δικτύου Σησαμιάς – Βέργης και Βέργης – Τριανταφυλλιάς, λόγω επικινδυνότητας.

Ο αναπληρωτής προϊστάμενος πολιτικής προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, Κώστας Αργυρίου, μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ανέφερε ότι στην Π.Ε. Σερρών αναλογικά με τον όγκο νερού που έπεσε και τη διάρκεια της βροχόπτωσης τα πρόβλημα δεν είναι τόσο μεγάλα σε σχέση με αυτά που δημιουργήθηκαν σε άλλους νομούς της χώρας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo