• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ανακούφιση: Βρέθηκαν ζωντανοί οι δύο άνδρες στο Άγιο Ορος από την ΕΜΑΚ!

lawandorder.gr 16-10-2021 18:07 Τελευταία ενημέρωση: 16-10-2021 18:13
Άνδρες της ΕΜΑΚ κατά τη διάρκεια αναζήτησης αγνοουμένων / Φωτογραφία: Eurokinissi
Ανακούφιση: Βρέθηκαν ζωντανοί οι δύο άνδρες στο Άγιο Ορος από την ΕΜΑΚ!
Από το πρωί ήταν σε εξέλιξη τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους

Ζωντανοί εντοπίστηκαν πριν από λίγη ώρα από άνδρες της ΕΜΑΚ στο Άγιο Όρος οι δύο ουκρανοί προσκηνυτές οι οποίοι αγνοούνταν. Όπως ανέφεραν στους άνδρες της πυροσβεστικήςέχασαν τον προσανατολισμό τους λόγω της ομίχλης.

Η εξέλιξη της περιπέτειας

Σε εξέλιξη βρισκόταν από νωρίς το πρωί επιχείρηση ανεύρεσης δύο απροσανατολισμένων προσκυνητών στο Όρος Άθως στο Άγιο Όρος. Στο σημείο επιχειρούν 8 Πυροσβέστες με ομάδα Ο.Ο.Ε.Δ. της 2ης ΕΜΑΚ.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για δύο άτομα από μία ομάδα Ουκρανών προσκυνητών που χάθηκαν χθες το βράδυ και από σήμερα στις 6 το πρωί ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και έχουν ξεκινήσει τον εντοπισμό τους. Μέχρι αυτή την ώρα οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή εκτιμώνται ως καλές.

Σύμφωνα με τη voria.gr, πρόκειται για μια ομάδα Ουκρανών προσκυνητών οι οποίοι παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και την συνεχή βροχόπτωση, προσπάθησε χθες να ανέβει στο όρος Άθωνα. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι ίδιοι, δύο από τα μέλη της ομάδας έχουν χαθεί.

Η ομάδα αρχικά είχε εννέα άτομα που ανέβηκαν στο όρος. Όταν οι προσκυνητές ξεκίνησαν την κάθοδο, δύο άτομα -οι αγνοούμενοι- έμειναν πίσω. Όταν αντιλήφθηκαν την απουσία τους, οι υπόλοιποι επέστρεψαν για να τους βρουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Κατόπιν ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το σήμα που έλαβαν ανέφερε για δύο άτομα που έχουν αποπροσανατολιστεί, στο όρος Άθωνα, πλησίον της Μονής Αγίου Παύλου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo