• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Η Αυλωνίτου «ειρωνεύτηκε» με αφορμή την κακοκαιρία και το twitter την «σταύρωσε»

lawandorder.gr 16-10-2021 16:27 Τελευταία ενημέρωση: 16-10-2021 16:28
Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου / Φωτογραφία: Eurokinissi
Η Αυλωνίτου «ειρωνεύτηκε» με αφορμή την κακοκαιρία και το twitter την «σταύρωσε»
«Σας φέραμε την Βενετία στον Κολωνό» έγραψε η πρώην βουλευτής και οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων «δεν της χαρίστηκαν»

Με ένα αποτυχημένο, ομολογουμένως, ειρωνικό σχόλιο η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κρατική μηχανή για τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία «Μπάλλος» παρομοιάζοντας τον Κολωνό με την Βενετία - Συνέδεσε μάλιστα την κακοκαιρία με τους... νιόπαντρους!

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, ειρωνεύτηκε μέσω Twitter την καθυστερημένη αντίδραση του επιτελικού κράτους στην κακοκαιρία «Μπάλλος». Έγραψε πως είναι η καλύτερη περίοδος να παντρευτεί κανείς, καθώς η κυβέρνηση έφερε την Βενετία... στην Ελλάδα.

«Όσοι σκέφτεστε να παντρευτείτε άμεσα,τώρα είναι η ευκαιρία και ανέξοδα.Έχετε ονειρευτεί μήνα του μέλιτος στην Βενετία;Σας φέραμε την Βενετία στον Κολωνό. Διαλέξετε όποιον γονδολιέρη θέλετε από την κυβέρνηση και με κανό ή γόνδολα σας θα περιφέρεστε ρομαντικά γύρω γύρω τη πλατεία!», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Επειδή όμως τα κοινωνικά δίκτυα έχουν άμεση αντίδραση, πολλοί χρήστες κυριοκεκτικά «την σταύρωσαν». Αρκετοί μάλιστα την κατηγόρησαν ότι επί κυβερνήσεως του κόμματός της δεν έγινε κάποια αλλαγή για να αποφευχθούν τέτοιου είδους καταστροφές.

Μερικές από τις αντιδράσεις:

 

 

 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo