• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

«Γκαντέμης» ο Σνικ - Εγκαινίασε μαγαζί και το έκλεισε η αστυνομία! (βίντεο)

lawandorder.gr 16-10-2021 16:12 Τελευταία ενημέρωση: 16-10-2021 16:12
Ο Snik στα εγκαίνια καφέ του Βόλου / Φωτογραφία: youtube snapshot
«Γκαντέμης» ο Σνικ - Εγκαινίασε μαγαζί και το έκλεισε η αστυνομία! (βίντεο)
Συλλήψεις και πρόστιμα

Γνωστό καφέ στην πόλη του Βόλου είχε εγκαίνια και καλεσμένος ήταν ο γνωστός τραγουδιστής Snik. Η παρουσία του όμως προκάλεστε τόσο μεγάλη προσέλευση κόσμου ώστε η αστυνομία έφτασε στο μαγαζί, συνέλαβε τον ιδιοκτήτη και τον υπεύθυνο και έβαλε «λουκέτο» στο κατάστημα!

Όπως αναφέρει το e-thessalia.gr, η συγκεκριμένη επιχείρηση είχε χθες το βράδυ εγκαίνια και είχε καλέσει τον πασίγνωστο ράπερ για να εμφανιστεί εκεί.

Μάλιστα την παρουσία του την είχε διαφημίσει στα social media, με αποτέλεσμα να η προσέλευση του κόσμου να είναι τεράστια.

Τόσο μεγαλη ώστε αναγκάστηκε να εμφανιστεί η η αστυνομία, η οποία διαπίστωσε πως δεν τηρούνται τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

Σε βάρος του 54χρονου ιδιοκτήτη, επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 2.000 Ευρώ καθώς επίσης και η αναστολή λειτουργίας του ως άνω καταστήματος για επτά ημερολογιακές ημέρες.

 

Να σημειωθεί ότι ο Snik αποχώρησε λίγο πριν τις 11 το βράδυ με υπερπολυτελές όχημα από την οδό Σπυρίδη με πλήθος νεαρών να τον ακολουθεί για να τον φωτογραφίσουν όταν βγήκε στην οδό Δημητριάδος.


ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo