• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Αποκάλυψη για τον Mad Clip: «Ήταν ένα σοκ, δέκα λεπτά μετά τον είδαμε χωρίς τις αισθήσεις του»

lawandorder.gr 16-10-2021 15:02 Τελευταία ενημέρωση: 16-10-2021 15:23
Ο αδικοχαμένος ταργουδιστής Mad Clip / Φωτογραφία: Eurokinissi
Αποκάλυψη για τον Mad Clip: «Ήταν ένα σοκ, δέκα λεπτά μετά τον είδαμε χωρίς τις αισθήσεις του»
Τι αναφέρει γνωστός παρουσιαστής

Ο Αντώνης Δημητριάδης, ο οποίος ήταν μαζί με τον Mad Clip στο γαμήλιο πάρτι τη μοιραία βραδυά πριν σκοτωθεί ο γνωστός τραγουδιστής, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Αντώνη ήσουν στον γάμο στον οποίο ήταν καλεσμένος ο Mad Clip το μοιραίο βράδυ

Με τον Mad Clip δεν ήμασταν κολλητοί, αλλά είχαμε αμοιβαία εκτίμηση. Είχαμε γνωριστεί στα Mad Awards και ήταν να έρθει και στο Mega Star φέτος. Εκείνο το βράδυ έτυχε να είμαστε στον ίδιο γάμο. Δεν ήταν ένα ξέφρενο πάρτι. Ήταν ένα γαμήλιο δείπνο όπου περνούσαμε ωραία και το βράδυ αποχωρήσαμε. Ήμουν από τα πρώτους που έφτασαν στον τόπο του δυστυχήματος.

Καταλάβατε ότι στο αυτοκίνητο επέβαινε ο Mad Clip;

Καταλάβαμε ότι ήταν ο Mad Clip γιατί οι περισσότεροι γνωρίζαμε τι αμάξι είχε. Ακόμη και νέα παιδιά που δεν τον γνώριζαν προσωπικά και έτυχε να βρεθούν εκείνη την ώρα στο σημείο κατάλαβαν ότι είναι ο Mad Clip γιατί ήξεραν την πινακίδα του αμαξιού του. Μείναμε όλοι για δυόμισι ώρες να παρακολουθούμε τους πυροσβέστες να προσπαθούν να τον απεγκλωβίσουν. Ήταν ένα σοκ για όλους μας. Σκέψου ότι δέκα λεπτά πριν ήταν στον γάμο και μετά τον είδαμε χωρίς αισθήσεις στον τόπο του δυστυχήματος. Οι άντρες, που είμαστε πιο ψύχραιμοι, κρατήσαμε τις γυναίκες λίγο πιο πίσω και ελπίζαμε σε ένα θαύμα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo