• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Συναγερμός στο Άγιο Όρος: Αγνοούνται δύο άτομα - Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους!

lawandorder.gr 16-10-2021 11:52 Τελευταία ενημέρωση: 16-10-2021 12:06
Το Άγιο Όρος / Φωτογραφία αρχείου
Συναγερμός στο Άγιο Όρος: Αγνοούνται δύο άτομα - Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους!
Μία ομάδα Ουκρανών προσκυνητών προσπάθησε να ανέβει στο όρος Άθωνα

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί επιχείρηση ανεύρεσης δύο απροσανατολισμένων προσκυνητών στο Όρος Άθως στο Άγιο Όρος. Στο σημείο επιχειρούν 8 Πυροσβέστες με ομάδα Ο.Ο.Ε.Δ. της 2ης ΕΜΑΚ.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για δύο άτομα από μία ομάδα Ουκρανών προσκυνητών που χάθηκαν χθες το βράδυ και από σήμερα στις 6 το πρωί ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και έχουν ξεκινήσει τον εντοπισμό τους. Μέχρι αυτή την ώρα οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή εκτιμώνται ως καλές.

Σύμφωνα με τη voria.gr, πρόκειται για μια ομάδα Ουκρανών προσκυνητών οι οποίοι παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και την συνεχή βροχόπτωση, προσπάθησε χθες να ανέβει στο όρος Άθωνα. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι ίδιοι, δύο από τα μέλη της ομάδας έχουν χαθεί.

Η ομάδα αρχικά είχε εννέα άτομα που ανέβηκαν στο όρος. Όταν οι προσκυνητές ξεκίνησαν την κάθοδο, δύο άτομα -οι αγνοούμενοι- έμειναν πίσω. Όταν αντιλήφθηκαν την απουσία τους, οι υπόλοιποι επέστρεψαν για να τους βρουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Κατόπιν ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το σήμα που έλαβαν ανέφερε για δύο άτομα που έχουν αποπροσανατολιστεί, στο όρος Άθωνα, πλησίον της Μονής Αγίου Παύλου.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo