• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Οικονόμου: «Η σημερινή ημέρα εορτής έχει ιδιαίτερη αξία και συμβολισμό για τα στελέχη που φρουρούν τις δομές»

lawandorder.gr 16-10-2021 11:14 Τελευταία ενημέρωση: 16-10-2021 12:31
Ο Λευτέρης Οικονόμου / Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οικονόμου: «Η σημερινή ημέρα εορτής έχει ιδιαίτερη αξία και συμβολισμό για τα στελέχη που φρουρούν τις δομές»
Το μήνυμα του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη για την ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Λογγίνου, Προστάτη των Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης των Καταστημάτων Κράτησης

Το μήνυμα Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Ελευθέριου Οικονόμου σχετικά για την ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Λογγίνου, Προστάτη των Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης των Καταστημάτων Κράτησης.

Δείτε το μήνυμα:

«Η σημερινή ημέρα εορτής του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Λογγίνου, Προστάτη των Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης των Καταστημάτων Κράτησης, έχει ιδιαίτερη αξία και συμβολισμό για τα στελέχη στα οποία η Πολιτεία έχει αναθέσει την κρίσιμη αποστολή φρούρησης των εν λόγω δομών.

Μία αποστολή την οποία το προσωπικό Εξωτερικής Φρούρησης επιτελεί καθημερινά με υψηλό επαγγελματισμό και αίσθημα ευθύνης, εξασφαλίζοντας, μέσα από την αγαστή συνεργασία του με το σύνολο των στελεχών που υπηρετούν στο χώρο των σωφρονιστικών Καταστημάτων, την εύρυθμη λειτουργία αυτών των δομών.

Απευθύνω λοιπόν τις θερμότατες ευχές μου σε εσάς και στις οικογένειές σας, για υγεία και κάθε ευτυχία. Θέλω να σας διαβεβαιώσω για την αναγνώριση, την ευγνωμοσύνη και τη στήριξη που έχετε από όλους εμάς και το σύνολο της Κοινωνίας στο έργο που επιτελείτε καθημερινά, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ομαλή λειτουργία του συστήματος σωφρονισμού της Χώρας μας.»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo