• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

«Βούλιαξε» το Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας - Πλημμύρισαν κατοικίες από την υπερχείλιση των ρεμάτων (βίντεο)

lawandorder.gr 16-10-2021 09:20
Το Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας / Φωτογραφία: agriniopress.gr
«Βούλιαξε» το Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας - Πλημμύρισαν κατοικίες από την υπερχείλιση των ρεμάτων (βίντεο)
Έχουν προκύψει σοβαρά προβλήματα στις περιοχές της Νερομάνας και του Κάτω Κερασόβου
Μεγάλα προβλήματα δημιουργήθηκαν από την ολονύχτια βροχόπτωση στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας. Από την υπερχείλιση των ρεμάτων πλημμύρισαν σπίτια, καλλιέργειες, αποθήκες, υπόγεια ενώ υπήρξαν ζημιές και σε οχήματα.
 
Στο σημείο βρίσκονται μηχανήματα του δήμου και της Περιφέρειας μαζί με τον αντιδήμαρχο Μίμη Σκορδόπουλο και τον αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μαυρομμάτη. Δυνάμεις Πυροσβεστικής και Αστυνομίας βρίσκονται επίσης σε κινητοποίηση για τη διαχείριση της κατάστασης.
 
Το Καινούργιο αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα προβλήματα καθώς από την υπερχείλιση των ρεμάτων πλημμύρισαν σπίτια, υπόγεια, αποθήκες ενώ καταστροφές υπήρξαν και σε οχήματα. Οικογένεια, μάλιστα, εγκλωβίστηκε στο σπίτι της και απαιτήθηκε επιχείρηση της Πυροσβεστικής και του ΕΠΣ Παραβόλας για να απομακρυνθούν από το χώρο.
 
Επίσης έχουν προκύψει σοβαρά προβλήματα στις περιοχές της Νερομάνας και του Κάτω Κερασόβου, όπου έχουν επίσης σπεύσει μηχανήματα. Καταπτώσεις βράχων υπήρξαν σε όλο το εύρος του Δήμου.
 
Μάλιστα, στο Αγρίνιο επιστρέφει εσπευσμένα ο Δήμαρχος, Γιώργος Παπαναστασίου από τη Θεσσαλονίκη όπου βρισκόταν για το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo