• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Διεθνείς διακρίσεις για το ντοκιμαντέρ «Proud Blue» - Γίνεται χρυσό! (βίντεο)

lawandorder.gr 15-10-2021 23:34 Τελευταία ενημέρωση: 15-10-2021 23:34
Διεθνείς διακρίσεις για το ντοκιμαντέρ «Proud Blue» - Γίνεται χρυσό! (βίντεο)
Η Ελληνική Αστυνομία, η Θεσσαλία και η Ελλάδα ταξιδεύουν στα διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου

Το ντοκιμαντέρ της Ellopia Films USA «PROUD BLUE POLICE OF THESSALY» βρίσκεται πλέον στην παγκόσμια πλατφόρμα των βραβευμένων ντοκιμαντέρ.

Μια πρωτιά και προτεινόμενο για πρώτο βραβείο σε τρία παγκόσμια φεστιβάλ είναι ο τρόπος με τον οποίο ο χώρος της παγκόσμιας τηλεόρασης δέχθηκε το ντοκιμαντέρ αυτό. Η παραγωγή διήρκησε 6 μήνες στην περιοχή της Θεσσαλίας που βρίσκεται στην Κεντρική Ελλάδα. «Πρόκειται για έναν 'καθρέφτη' όλων αυτών που συνέβησαν κατά την διάρκεια της Πανδημίας και που έφεραν την Αστυνομία πολλές φορές αντιμέτωπη με την κοινωνία».

Δυόμιση μόλις μήνες μετά την επιτυχημένη παγκόσμια πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Αστυνομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και ήδη το Proud Blue Police of Thessaly έχει πάρει τον δρόμο των βραβείων και των διακρίσεων. Δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το ντοκιμαντέρ αυτό αν δεν υπηρχε η αμέριστη συμβολή και εμπιστοσύνη τόσο από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας όσο και από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Η νέα πορεία του 'στο κόκκινο χαλί' δείχνει πως η παγκόσμια κοινωνία και αντίστοιχες αστυνομικές αρχές στην Αμερική, αγκάλιασαν και χειροκρότησαν το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας. Εργο που διαφαίνεται μέσα από τις 74 συνεντεύξεις αστυνομικών στο Proud Blue.

Στις 29 Οκτωβρίου το PROUD BLUE POLICE OF THESSALY σε σκηνοθεσία της Αθηνάς Κρικέλη , θα προβληθεί και στο αμερικανικό κανάλι Channel 13

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo