• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Βρετανία: Μαχαίρωσαν πολλές φορές βουλευτή των Συντηρητικών μέσα σε εκκλησία

lawandorder.gr 15-10-2021 16:15 Τελευταία ενημέρωση: 15-10-2021 17:23
Περιπολικό της αστυνομίας της Βρετανίας / Φωτογραφία αρχείου
Βρετανία: Μαχαίρωσαν πολλές φορές βουλευτή των Συντηρητικών μέσα σε εκκλησία
Ο βουλευτής βρισκόταν σε συνάντηση με ψηφοφόρους
Δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι σε εκκλησία μεθοδιστών o βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος David Amess, στο Έσσεξ στην Βρετανία, κατά τη διάρκεια συναντήσεων που είχε με ψηφοφόρους.

Το γραφείο του Sir David Amess δεν έχει ακόμη σχολιάσει το περιστατικό. Αλλά ο σύμβουλος John Lamb, ο οποίος βρίσκεται στο σημείο, επιβεβαίωσε ότι ο βουλευτής του Southend West ήταν το θύμα του περιστατικού.

«Προς το παρόν, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι ο Ντέιβιντ έχει μαχαιρωθεί πολλές φορές. Είναι ακόμα στην εκκλησία και δεν μας αφήνουν να πάμε να τον δούμε. Φαίνεται πολύ σοβαρό, αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να μπει μέσα και κανείς δεν ξέρει πώς είναι. Υπάρχουν δύο ασθενοφόρα εδώ και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εξακολουθούν να βρίσκονται μέσα για να το αντιμετωπίσουν».

 

Το γραφείο του βουλευτή επιβεβαίωσε ότι ο Ντέιβιντ Έιμες ότι δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι αλλά δεν έδωσε άλλες πληροφορίες.

«Δέχθηκε πολλά χτυπήματα με μαχαίρι», δήλωσε στο Ρόιτερς ο Τζον Λαμπ, τοπικός δημοτικός σύμβουλος που βρίσκεται στο σημείο. «Δεν είμαστε σίγουροι πόσο σοβαρό είναι αλλά δεν φαίνεται καλό».

Η αστυνομία του Έσεξ ανακοίνωσε ότι ένας άνδρας συνελήφθη και πρόσθεσε ότι δεν αναζητά κανέναν άλλο σε σχέση με το αιματηρό περιστατικό.

 


Δεν είναι σαφές σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο Έιμες.

Πλάνα από ελικόπτερο που μετέδωσε το δίκτυο Sky News δείχνουν ένοπλους αστυνομικούς έξω από την εκκλησία καθώς και ασθενοφόρα.
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo