• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: Διακόπηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής - Σενάρια για τον Γιώργο Παπανδρέου

lawandorder.gr 15-10-2021 16:06 Τελευταία ενημέρωση: 15-10-2021 16:06
Κίνημα Άλλαγης / Φωτογραφία Αρχείου
Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: Διακόπηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής - Σενάρια για τον Γιώργο Παπανδρέου
Ο πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Καπετανάκης, εισηγήθηκε να δοθεί παράταση μέχρι τις 22 Οκτωβρίου

Τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής, έχουν περιπλέξει οι τρεις νέες υποψηφιότητες, καθώς κατά τη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής ζητήθηκε παράταση μιας εβδομάδας για τη συλλογή των 5.000 υπογραφών που απαιτούνται για να δοθεί το χρίσμα στους νέους υποψηφίους (Βασίλης Κεγκέρογλου, Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης), ημερομηνία που έληγε σήμερα.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Καπετανάκης, εισηγήθηκε να δοθεί παράταση μέχρι τις 22 Οκτωβρίου. Ωστόσο, ο Βασίλης Κεγκέρογλου φέρεται να ζήτησε εκ νέου σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής για να αποφασίσει με βάση τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί, αναφέροντας ότι δεν μπορεί η ΕΔΕΚΑΠ να πάρει τις σχετικές αποφάσεις, γεγονός που οδήγησε στη διακοπή της συνεδρίασης.
 
Να σημειωθεί ότο ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ότι κατέθεσε στην Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) 5.200 υπογραφές στήριξης και πως επίσης έχουν υπογράψει άλλα 1.000 νέα μέλη του κόμματος, καθώς και 8.000 προοδευτικοί πολίτες.

Εμπλοκή του Γιώργου Παπανδρέου;

Την ίδια στιγμή, έντονη είναι η φημολογία για εμπλοκή του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχεται ισχυρές πιέσεις προκειμένου να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος, αλλά μέχρι στιγμής εμφανίζεται διστακτικός.

TAGS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo