• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ηράκλειο: Σύλληψη τριών ατόμων για κλοπές - Η ιδιοκτήτρια του ενεχυροδανειστηρίου μέσα στους δράστες

lawandorder.gr 15-10-2021 15:58
Αστυνομικός / Φωτογραφία: Eurokinissi
Ηράκλειο: Σύλληψη τριών ατόμων για κλοπές - Η ιδιοκτήτρια του ενεχυροδανειστηρίου μέσα στους δράστες
Διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου

Για κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος συνελήφθησαν μια ημεδαπή και ένας αλλοδαπός χθες στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, μετά τη σύλληψη της ημεδαπής -που κατηγορείται ότι μπήκε μέσα σε σπίτι και αφαίρεσε κοσμήματα και λίρες συνολικής αξίας 13.000 ευρώ- πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία της όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα και χρηματικό ποσό, ενώ συνελήφθη και ο αλλοδαπός συγκάτοικός της.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, κατά το χρονικό διάστημα από 10.09.2021 έως και 13.10.2021, η ανωτέρω ημεδαπή και ο αλλοδαπός είχαν διαπράξει συνολικά τρεις περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων από οικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, αφαιρώντας κοσμήματα, χρήματα, όπλα και φυσίγγια καθώς και διάφορα έγγραφα, αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας που υπερβαίνει τις 60.000 ευρώ.

Από την συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς παρέδιδε τα αφαιρεθέντα αντικείμενα σε ημεδαπή ιδιοκτήτρια ενεχυροδανειστηρίου η οποία συνελήφθη επίσης. Κατασχεθέντα κοσμήματα και αντικείμενα αποδόθηκαν στους κατόχους τους, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo