• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: H Γεννηματά συγκέντρωσε 20.000 υπογραφές, παρά την απόσυρσή της

lawandorder.gr 15-10-2021 15:41 Τελευταία ενημέρωση: 15-10-2021 15:41
Η Φώφη Γεννηματά / Φωτογραφία: Eurokinissi
Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: H Γεννηματά συγκέντρωσε 20.000 υπογραφές, παρά την απόσυρσή της
Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της η Φώφη Γεννηματά συγκέντρωσε 20.000 υπογραφές

Η Φώφη Γεννηματά, απέσυρε την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, στις εσωκομματικές εκλογές του Δεκεμβρίου καθώς η αιφνίδια επιδείνωση της υγείας της, την ανάγκασε να το κάνει.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της η Φώφη Γεννηματά συγκέντρωσε 20.000 υπογραφές.

Η ΕΔΕΚΑΠ, το αρμόδιο όργανο του κόμματος για τις εκλογές συνεδριάζει αυτήν την ώρα, ώστε να αποφασιστεί ο τρόπος αλλά και η ημερομηνία παράτασης των υπογραφών για τους νέους υποψήφιους Κεγκέρογλου, Γερουλάνο, Χρηστίδη.

Μέχρι την Τετάρτη ή Πέμπτη η κατάθεση υποψηφιοτήτων

Μέχρι την επόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη 21 Οκτωβρίου θα έχουν τη δυνατότητα οι υποψήφιοι για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, να εκδηλώσουν επισήμως το ενδιαφέρον τους για την προεδρία του κόμματος και να καταθέσουν τις απαιτούμενες υπογραφές μελών υπέρ της υποψηφιότητάς τους.

Στην απόφαση αυτή καταλήγει σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή Δεοντολογίας και Καταστατικού (ΕΔΕΚΑΠ) του ΚΙΝΑΛ που συνεδριάζει μέχρι και αυτή την ώρα.

Αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για παράταση του χρόνου κατάθεσης υποψηφιοτήτων μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο τα νεότερα δεδομένα αναφέρουν ότι ο χρόνος κατάθεσης των υποψηφιοτήτων παρατείνεται μέχρι την επόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη. 

Τη θέση του προέδρου στο ΚΙΝΑΛ, όπως είναι γνωστό μέχρι τώρα διεκδικούν έξι πρόσωπα: Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Χάρης Καστανίδης, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Βασίλης Κεγκέρογλου και ο Παύλος Χρηστίδης που ήταν ο τελευταίος που εκδήλωσε την πρόθεσή του να διαδεχθεί τη Φώφη Γεννηματά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo