• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Τραγωδία στην Εύβοια: Εδώ βρέθηκε νεκρός ο 69χρονος βοσκός (εικόνες-βίντεο)

lawandorder.gr 15-10-2021 15:30 Τελευταία ενημέρωση: 15-10-2021 15:34
Εδώ βρέθηκε νεκρός ο 69χρονος βοσκός / Φωτογραφία: Law and Order
Τραγωδία στην Εύβοια: Εδώ βρέθηκε νεκρός ο 69χρονος βοσκός (εικόνες-βίντεο)
Η πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις εντός κοίτης ρέματος κοντά στο συνοικισμό του δημοτικού διαμερίσματος Μεσοχωρίων Τσακαίοι

Τραγικό τέλος είχε η ιστορία του 69χρονου βοσκού που αγνοούταν στη Νότια Εύβοια, καθώς βρέθηκε νεκρός.

Η πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις εντός κοίτης ρέματος κοντά στο συνοικισμό του δημοτικού διαμερίσματος Μεσοχωρίων Τσακαίοι.

Νωρίτερα την πληροφορία ότι βρέθηκαν κομμάτια του αυτοκινήτου του αγνοούμενου βοσκού στη Νότια Εύβοια. Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν η πόρτα και άλλα κομμάτια του αυτοκινήτου ανάμεσα στην περιοχή Τσακαίοι και Μεσοχώρια.

Ο άτυχος άνδρας επικοινώνησε με την πυροσβεστική το απόγευμα της Πέμπτης ζητώντας βοήθεια. «Κινδυνεύω, με παρασέρνουν τα νερά» ανέφερε, όταν έκλεισε η γραμμή του τηλεφώνου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής η σορός εντοπίστηκε σε μια απότομη ρεματιά, που παρέσυρε τον οδηγό και το όχημά του. «Ήταν ένα δύσβατο σημείο, ωστόσο από την πρώτη στιγμή επιχειρήσαμε με ενισχυμένες ομάδες της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, του Λιμενικού και με την βοήθεια drone καταφέραμε τελικά και τον εντοπίσαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo