• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Συνελήφθη 34χρονος για απείθεια

lawandorder.gr 15-10-2021 11:07 Τελευταία ενημέρωση: 15-10-2021 11:08
Αστυνομία / Φωτογραφία: Eurokinissi
Συνελήφθη 34χρονος για απείθεια
Ο συλληφθείς, τόσο με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για απείθεια όσο και για το ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του για τις δύο ανωτέρω πράξεις, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 34χρονος ημεδαπός για απείθεια.

Από την έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος έχει διαπράξει και τις ακόλουθες αξιόποινες πράξεις:

Απογευματινές ώρες της 10-2-2018 στου Ζωγράφου, μαζί με άγνωστο συνεργό του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου, υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, κατά τη διάρκεια παραλαβής χρημάτων από κατάστημα σούπερ μάρκετ και του αφαίρεσαν το ειδικό κυτίο μεταφοράς αξιών.

Πρώτες πρωινές ώρες της 17-5-2009 με συνεργούς του, τοποθέτησαν και ενεργοποίησαν Αυτοσχέδιους Εκρηκτικούς Εμπρηστικούς Μηχανισμούς σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, σταθμευμένα εξωτερικά και εσωτερικά αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στην Λ. Μεσογείων. Από τις εκδηλωθείσες εκρήξεις και πυρκαγιές, προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στους χώρους της αντιπροσωπείας.

Για τις δύο ανωτέρω πράξεις υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών δικογραφία και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, τόσο με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για απείθεια όσο και για το ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του για τις δύο ανωτέρω πράξεις, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo