• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

ΠΟΕΣ: Πέντε χρόνια χωρίς λύση για την αποζημίωση της νυκτερινής εργασίας των στρατιωτικών

lawandorder.gr 13-10-2021 16:08 Τελευταία ενημέρωση: 13-10-2021 16:08
ΠΟΕΣ Λογότυπο
ΠΟΕΣ: Πέντε χρόνια χωρίς λύση για την αποζημίωση της νυκτερινής εργασίας των στρατιωτικών
H Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ζητά διευκρινίσεις από τον υπουργό Άμυνας σχετικά με την αποζημίωση της νυκτερινής εργασίας των στρατιωτικών

Διευκρινίσεις από τον υπουργό Άμυνας ζητά η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) μετά από απάντησή του σε ερώτημα βουλευτή, σχετικά με την αποζημίωση της νυκτερινής εργασίας των στρατιωτικών και την καθυστέρηση υλοποίησης σχετικής νομοθετικής πρόβλεψης.

Η Ομοσπονδία αναφέρει ότι η οποία καθυστέρηση επιβαρύνει ανάλογα και τις οφειλές της Πολιτείας προς τις/τους στρατιωτικούς, με αποτέλεσμα να υπάρξει κίνδυνος μη καταβολής του συνολικού οφειλόμενου ποσού, αναδρομικά από 01.1.2017, οπότε και έπρεπε να αρχίσει η αποζημίωση.

Η ΠΟΕΣ καλεί τον υπουργό να ξεκαθαρίσει τι δρομολογείται σχετικά με την αποζημίωση της νυκτερινής εργασίας των στρατιωτικών, ενώ σημειώνει ότι από την 01.1.2017, οπότε και θα έπρεπε να αρχίσει να καταβάλλεται η οφειλόμενη αποζημίωση για τη νυκτερινή εργασία των στρατιωτικών, μέχρι και τη 31.12.2021, δηλαδή πέντε ολόκληρα χρόνια, δεν έχει εξευρεθεί λύση. Και πώς, άραγε, θα εξευρεθεί, όταν κάθε χρόνο «φορτώνονται» οι οικονομικές απαιτήσεις-αξιώσεις-οφειλές προς τις/τους στρατιωτικούς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

TAGS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo