• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Καταγγελία της παράταξης αστυνομικών Ηρακλείου «Όλοι μαζί»

lawandorder.gr 12-10-2021 18:59 Τελευταία ενημέρωση: 12-10-2021 18:59
Αστυνομικοι / Eurokinissi
Καταγγελία της παράταξης αστυνομικών Ηρακλείου «Όλοι μαζί»
Κάνει λόγο για υπόγειο παιχνίδι

Υπόγειο παιχνίδι που παίζεται μεταξύ της τρίτης παράταξης υπό την σκέπη του ΕΚΑ και με άλλα μέλη της παράταξής της, καταγγέλλουν οι υποψήφιοι με την παράταξη αστυνομικών Ηρακλείου «Όλοι μαζί».

Η ανακοίνωση των υποψηφίων με την παράταξη αστυνομικών Ηρακλείου «Όλοι μαζί»:

«Εδώ και αρκετό καιρό διεκδικούμε την εκλογή μας και το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου με επιχειρήματα και προτάσεις. Μετά την πρόσφατη επίσκεψη του Προεδρείου και πλήθους μελών της ΠΟΑΣΥ στο Αρκαλοχώρι ακολούθησε μυστικό τραπέζι με μέλη και των δύο παρατάξεων του Νομού. Τόσο της δικής μας όσο και του προέδρου της Ένωσής μας. Αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης ήταν η προ λίγων ημερών ανακοίνωση τρίτης παράταξης υπό την σκέπη του ΕΚΑ, της επικρατούσας παράταξης της ΠΟΑΣΥ, στο Ηράκλειο με μέλη και από τις δύο παρατάξεις. 

Τακτική πάγια που έχουν ακολουθήσει και σε άλλα πρωτοβάθμια με άσχημα αποτελέσματα για την ηρεμία των ενώσεων. Αποτέλεσμα της ενέργειας ήταν μέλη της δικής μας ομάδας να αποχωρήσουν με την πρόφαση ότι ο επικεφαλής μας πρόσκειται σε διαφορετική παράταξη στην πανελλήνια αλλά και βασικά στελέχη του νυν προέδρου της Ένωσης Ηρακλείου να του γυρίσουν εν μια νυκτί την πλάτη επειδή κι εκείνος στην πανελλήνια δεν πρόσκειται στην παράταξη αυτή, και παρά τις σημαντικές διαφορές και διαφωνίες που έχουμε μαζί του ομολογουμένως δεν του άξιζε τέτοια αντιμετώπιση παραμονές των εκλογών από θεωρητικά φίλους του. 

Αποτέλεσμα είναι να παίζεται την παρούσα στιγμή υπόγειο παιχνίδι μεταξύ της τρίτης αυτής παράταξης και με άλλα μέλη της παράταξής μας σε βάρος του επικεφαλής μας με αποτέλεσμα να έχει χαθεί κάθε εμπιστοσύνη και ηρεμία. Επίσης αναβρασμός επικρατεί σε όλα τα απλά μέλη μας που δεν του ενδιαφέρει τι παιχνίδια παίζονται στην ΠΟΑΣΥ. 

Είμαστε μεμονωμένοι υποψήφιοι αλλά θέλουμε ο αγώνας μας να είναι καθαρός. Αν συνεχιστεί όλο αυτό θα αποχωρήσουμε καθώς διαφωνούμε κάθετα με τέτοιες τακτικές που δεν είναι ξεκάθαρες και που απομακρύνουν τον συνάδελφο από τον συνδικαλισμό.  

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo