• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Φρίκη στη Ρόδο: Εξανάγκαζε τη σύζυγό του σε σεξουαλική επαφή με ροντβάιλερ!

lawandorder.gr 12-10-2021 17:14 Τελευταία ενημέρωση: 12-10-2021 17:20
Φρίκη στη Ρόδο: Εξανάγκαζε τη σύζυγό του σε σεξουαλική επαφή με ροντβάιλερ!
Καταδικάστηκε χτες σε φυλάκιση 4 ετών και 6 μηνών

Με έναν άκρως νοσηρό τρόπο και σαδιστικό τρόπο θέλησε να «τιμωρήσει» τη σύζυγό του ένας 57χρονος κάτοικος της Ρόδου. Προσπάθησε να την εξαναγκάσει σε… κτηνοβασία!

Απίστευτες ήταν οι καταγγελίες της συζύγου του για απόπειρα βιασμού, συστηματικούς ξυλοδαρμούς και εξαναγκασμό για σεξουαλική επαφή με σκύλο ροτβάιλερ. 

Ο άνδρας καταδικάστηκε χτες σε φυλάκιση 4 ετών και 6 μηνών, αφού του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό, καθώς στο δικαστήριο η γυναίκα φέρεται να πήρε πίσω αρκετά από όσα είχε αρχικά καταγγείλει.

Το χρονικό της φρίκης

Η εγκαλούσα γνώρισε τον κατηγορούμενο στην ηλικία των 18 ετών και άρχισε να συγκατοικεί μαζί του περίπου από το 2001. Το 2014 το ζευγάρι παντρεύτηκε και απέκτησε δύο παιδιά.
Καθώς ο άνδρας συνήθιζε να διατηρεί παράλληλα ερωτικές σχέσεις, η γυναίκα σύναψε και αυτή μια σύντομη ερωτική σχέση (διάρκειας 1,5 μήνα) με τον αδερφό του, ο οποίος ζούσε στο ίδιο κτίριο.
Ωστόσο, αποφάσισε να εκμυστηρευτεί στον σύζυγό της την παράνομη σχέση της και τότε αυτός άρχισε να γίνεται κακοποιητικός, ασκώντας συστηματικά στην εγκαλούσα ψυχολογική, σωματική και σεξουαλική βία.
 
Η δικογραφία είναι αποκαλυπτική της φρίκης που βίωνε η νεαρή γυναίκα: ο άνδρας της φέρεται να τη χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι, να τη δάγκωνε και να την κλείδωνε εντός της οικίας τους, θέτοντάς τη συνέχεια υπό περιορισμό.
 
Ακόμα πιο ανατριχιαστικό είναι το γεγονός ότι για να την τιμωρήσει, ο σύζυγός της προσπαθούσε συνεχώς να την αναγκάσει παρά τη θέλησή της να κάνει σεξ με τον σκύλο του, ράτσας ροτβάιλερ.
 
Δεν τα κατάφερε ποτέ, καθώς η καταγγέλλουσα προέβαλε σθεναρή αντίσταση, με αποτέλεσμα να την χτυπά με σφοδρότητα λέγοντάς της «με τον άλλον τα έκανες, τώρα δεν σου αρέσει» και «ο σκύλος είναι καλύτερος από τον νεαρό με τον οποίο είχες έρθει σε ερωτική επαφή».
Επιπλέον, όταν μία ημέρα επέστρεψαν από τον πνευματικό τους, τον οποίο επισκέφθηκαν προκειμένου να εξομολογηθούν, μόλις η εγκαλούσα ξεκίνησε να καπνίζει, ο κατηγορούμενος φέρεται να της κατάφερε γροθιά και να την έπιασε με βιαιότητα από τον λαιμό.
 
Το περιστατικό αντιλήφθηκε ο αδελφός του ο οποίος, αφού εισήλθε ανάμεσα στο ζευγάρι, τον απέτρεψε από το να χτυπήσει την εγκαλούσα.
 
Αφού ο κατηγορούμενος κατάφερε, εξαιτίας του ανωτέρω περιστατικού, να διώξει οριστικά τον αδελφό του από το ισόγειο της οικίας τους, απειλούσε συστηματικά την εγκαλούσα ότι θα έρθει μία ημέρα κρατώντας ένα ξύλο και θα την σκοτώσει, καθότι έφυγε οριστικά ο «προστάτης» της από την οικοδομή.
 
Τελικά, η γυναίκα πήρε τα παιδιά της και εγκατέλειψε τον άνδρα της τον Απρίλιο του 2017.

Η γυναίκα πήρε πίσω τις καταγγελίες

Πάντως, στο δικαστήριο η γυναίκα άλλαξε τις τρεις επιβαρυντικές καταθέσεις που έδωσε στην προδικασία (δηλαδή για τα περιστατικά με τον σκύλο και τους ξυλοδαρμούς).
 
Το φερόμενο ως θύμα δήλωσε ότι έχει συγχωρέσει τον κατηγορούμενο, με τον οποίο έχουν πλέον καλές σχέσεις, και ότι τηρεί την υποχρέωσή του για διατροφή έναντι των τέκνων τους, την επιμέλεια των οποίων έχει η ίδια.
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo