• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

e-ΕΦΚΑ: Κατ' εξαίρεση εξυπηρέτηση των σεισμόπληκτων του Αρκαλοχωρίου

lawandorder.gr 12-10-2021 15:25 Τελευταία ενημέρωση: 12-10-2021 15:25
Σεισμός στην Κρήτη / Φωτογραφία: Eurokinissi
e-ΕΦΚΑ: Κατ' εξαίρεση εξυπηρέτηση των σεισμόπληκτων του Αρκαλοχωρίου
Κατ' εξαίρεση και χωρίς ραντεβού άμεση εξυπηρέτηση όλων των πολιτών

Η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ, στο πλαίσιο των δράσεων αρωγής των σεισμόπληκτων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, προχώρησε, με την πολύτιμη συνδρομή των εργαζομένων του φορέα, στις ακόλουθες ενέργειες:

- Στην κατ' εξαίρεση και χωρίς ραντεβού άμεση εξυπηρέτηση όλων των πολιτών -του ανωτέρω δήμου που επλήγη πρόσφατα από το σεισμό- από τις οργανικές μονάδες του e-ΕΦΚΑ (Τοπική Διεύθυνση e-ΕΦΚΑ Β' Ηρακλείου και Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης Αρκαλοχωρίου).

- Στην κατ' εξαίρεση και -άνευ χρονολογικής σειράς- άμεση διεκπεραίωση κάθε μορφής αιτήματος και για όλα τα τέως ταμεία των ανωτέρω πολιτών προς τον e-ΕΦΚΑ (συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά, επιδομάτων, κ.ά.).

- Στην κατ' εξαίρεση επεξεργασία και διεκπεραίωση των συνταξιοδοτικών φακέλων των σεισμόπληκτων πολιτών του Δήμου Μινώα Πεδιάδας σε ώρες και ημέρες μη εργάσιμες από κλιμάκια εργαζομένων που θα καλύπτουν γενικότερα τις αυξημένες ανάγκες αυτής της περιόδου.

Σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ, οι αρμόδιες υπηρεσίες του φορέα είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση των πληγέντων, προκειμένου να προσφερθεί κάθε δυνατή βοήθεια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

 

 

 

TAGS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo