19.4 C
Athens
13 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Αποκάλυψη L&O: Νέο περιστατικό bullying στο Γαλατά Τροιζηνίας – 14χρονος έσβησε τσιγάρο στο χέρι 13χρονου!


    Νέο περιστατικό bullying στο Γαλατά Τροιζηνίας φέρνει στο φως της δημοσιότητας το L&O.
    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ένας 14χρονος αλλοδαπός έσβησε τσιγάρο στο χέρι 13χρονου μαθητή. Η ψυχολογική και σωματική πίεση που ασκούσε στον ανήλικο είχε αρχίσει σύμφωνα με την αστυνομία από το περασμένο Πάσχα. Η θρυαλλίδα που ξεχείλισε το ποτήρι και η υπόθεση έφτασε στις δικαστικές αρχές, ήταν το κάψιμο με τσιγάρο στο χέρι.
    Τα δύο παιδιά το απόγευμα της Παρασκευής συναντήθηκαν στην πλατεία της κωμόπολης, όπου μετά απο νέο επεισόδιο, ο 14χρονος αλλοδαπός έσβησε το τσιγάρο του στο χέρι του μαθητή της Α’ Γυμνασίου. Το παιδί έβαλε τα κλάματα, και ενημέρωσε τους γονείς του, οι οποίοι το βράδυ της Παρασκευής πήγαν στο τοπικό αστυνομικό και υπέβαλαν μήνυση.
    Το Σάββατο το πρωί ο 14χρονος και οι γονείς του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα οπου απολογήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι. Είχε προηγηθεί το περιστατικό bullying και εκβιασμού, σε βάρος 13χρονου μαθητή της Α` Γυμνασίου, από εξωσχολικούς ενήλικες, πάλι στην ίδια περιοχή.
    Δύο περιστατικά μέσα σε μερικές μέρες
    Σε αυτή την περίπτωση κατά τους τελευταίους τρεις μήνες, εκφόβιζαν συστηματικά το αγόρι, απειλώντας το ότι θα σκοτώσουν τη μητέρα του, αν δεν τους έδινε χρήματα. Οι δράστες φέρονται να έβαλαν τον μαθητή να πηδήξει από κοντέινερ, όπου έσπασε το πόδι του, και έτσι ο μαθητής εξομολογήθηκε στη μητέρα του το δράμα που βίωνε.Μετά από την επίσημη καταγγελία από τη μητέρα του παιδιού, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τους δύο 24χρονους φερόμενους ως δράστες και η υπόθεση θα ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: 51χρονος βίαζε επί τέσσερα χρόνια τα ανήλικα ανίψια του και τα βιντεοσκοπούσε!
    Πρώην ΕΚΑΜίτης ο 64χρονος που σκότωσε τον ξάδερφό του στην Άρτα!
    Συγκλονίζει η μητέρα 13χρονου θύματος bullying στη Τροιζηνία: Απειλούσαν πως θα μας σκοτώσουν!
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις
    Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ