18.3 C
Athens
13.2 C
Thessaloniki
Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
More

    Πρώην ΕΚΑΜίτης ο 64χρονος που σκότωσε τον ξάδερφό του στην Άρτα!


    Πρώην ΕΚΑΜίτης ο 64χρονος που σκότωσε τον ξάδερφό του με κυνηγετικό όπλο χθες το απόγευμα στο Ασπροχώρι Άρτας.
    Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην αστυνομικός της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας είχε αποταχθεί από το σώμα το 2001. Με το θύμα αναφέρουν αστυνομικές πηγές είχε κτηματικές διαφορές.
    Χθες το απόγευμα συναντήθηκαν με τα αυτοκίνητά τους στα κτήματά τους στη περιοχή Πλάτανος. Το θύμα είχε κατέβει από το όχημα του, όπου επέβαιναν ο γιος του και η γυναίκα του. Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε με το δικό του αυτοκίνητο ο δράστης.
    Ο δρόμος ήταν στενός και το θύμα είπε στο γιο του να μετακινήσει το αυτοκίνητο τους για να περάσει με ο πρώην ΕΚΑΜίτης. Όταν ο γιος του 62χρονου αγρότη μετακίνησε το αγροτικό αυτοκίνητο και πέρασε ο δράστης, έβγαλε το κυνηγητικό όπλο και πυροβόλησε το θύμα μέσα από το αυτοκίνητο του.
    Ο 62χρονος αγρότης έπεσε νεκρός από εννιάβολα σκάγια μπροστά στα μάτια του γιου του και της γυναίκας του. Ο νεαρός όταν είδε μέσα στα αίματα τον πατέρα του κινήθηκε απειλητικά προς τον φονιά. Ο πρώην ΕΚΑΜίτης λένε οι πληροφορίες τον σημάδεψε με το όπλο αλλά αυτό έπαθε εμπλοκή και δεν έγινε και δεύτερο φονικό. Ο νεαρός πρόλαβε και χτύπησε με γροθιές τον δράστη ο οποίος ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε από την περιοχή.
    Μεθυσμένος λένε αστυνομικές πηγές επέστρεψε αμέσως στο σπίτι του και τηλεφώνησε στην αστυνομία. Μάλιστα δεν είχε αντιληφθεί πως σκότωσε το θύμα, απλά ανέφερε πως χτύπησε τον ξάδερφό του. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Άρτας πήγαν στο σπίτι του και τον συνέλαβαν.
    Στους αστυνομικούς έδωσε την δική του εκδοχή για το φονικό και είπε πως δολοφόνησε τον συγγενή του γιατί του έκλεισε το δρόμο με το αυτοκίνητο και δεν τον άφηνε να συνεχίσει τη διαδρομή του.
    Το φονικό όπλο δεν βρέθηκε παρά τις έρευνες της αστυνομίας.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    «Συναγερμός» για φάκελο με άγνωστη ουσία από σπίτι στο Διόνυσο – Επιχείρηση της πυροσβεστικης
    Συνεχίζεται η κακοκαιρία «Αθηνά»: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας – Χαλάζι και στην Αθήνα
    Ίμβρος – Τένεδος: Για πολλοστή φορά η Τουρκία παραβιάζει τη Συνθήκη της Λωζάνης
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ