19.8 C
Athens
17.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Αυτός είναι ο συλληφθείς δραπέτης που είχε αποδράσει από το νοσοκομείο Νίκαιας (εικόνα)


    Στις εργατικές κατοικίες της Αγίας Βαρβάρας μέσα στο αυτοκίνητο της μητέρας του, συνελήφθη ο 21χρονος που είχε αποδράσει από το νοσοκομείο της Νίκαιας την περασμένη εβδομάδα.
    Ο νεαρός δραπέτης δεν πρόλαβε να αντιδράσει, καθώς μεικτό κλιμάκιο του Μεταγωγών, της Ασφάλειας και της ΔΙ. ΑΣ Δυτικής Αττικής τον αιφνιδίασε και του πέρασε χειροπέδες.
    Ο δράστης κρατείται στο Μεταγωγών και θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στις φυλακές Αυλώνα. Η απόδραση είχε σημειωθει το πρωί της Παρασκευής, όταν ο υπόδικος για ληστείες είχε μεταφερθεί για προγραμματισμένες εξετάσεις στο νοσοκομείο.
    Ο 21χρονος, φαίνεται πως είχε σχεδιάσει την απόδρασή του καθώς τη στιγμή που ήταν στον αξονικό τομογράφο, χωρίς χειροπέδες, έσπρωξε την νοσηλεύτρια και τους δύο αστυνομικούς του Μεταγωγών που τον συνόδευαν, και χάθηκε στους διαδρόμους του νοσοκομείου.
    Σημειώνεται ότι ο δραπέτης ήταν υπόδικος για ληστείες ενώ στις 19 Ιουνίου στη Νίκαια επιτέθηκε σε 63χρονη γυναίκα για να της αρπάξει τον χρυσό σταυρό από τον λαιμό της και αφού την έριξε στην άσφαλτο και τη γρονθοκόπησε, της ξερίζωσε τούφες από τα μαλλιά μαζί με δέρμα, αφήνοντας λιπόθυμο το θύμα από τη σφοδρότητα των χτυπημάτων.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    «Βόμβα» στην Ομοσπονδία μπάσκετ: «Υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο για την υπόθεση της απόπειρας βιασμού στην ΕΟΚ» (βίντεο)
    Η πρώτη αντίδραση του Νίκου Παλαιοκώστα όταν έμαθε ότι αποφυλακίζεται: «Δεν το πιστεύω!»
    Η Ζέτα Δούκα καταγγέλλει δημοσίως: «Όλες οι γυναίκες είμαστε κακοποιημένες»
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις
    Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ