20.5 C
Athens
17.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
More

    Ζευγάρι έκλεψε Lamborghini από τη Γερμανία και πιάστηκε στον Έβρο!


    Ζευγάρι Ιρανών, συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, στο Τελωνείο Κήπων Έβρου από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων, καθώς προσπάθησαν να περάσουν παράνομα στην Τουρκία μια Lamborghini αξίας 500.000 ευρώ την οποία είχαν νοικιάσει με leasing από Γερμανική εταιρεία.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O οι αλλοδαποί μετά από συμφωνία με την Γερμανική εταιρεία παρέλαβαν το πανάκριβο αυτοκίνητο στο Μπάρι της Ιταλίας. Βάση της συμφωνίας θα μπορούσαν να μετακινούνται με το πολυτελές σπορ αυτοκίνητο μόνο στην Ισπανία, καθώς είχαν δηλώσει μόνιμη κατοικία στη Μάλαγα.
    Ο 45χρονος επιχειρηματίας παραβίασε τους όρους, με πλοίο πέρασε το όχημα στην Ελλάδα και το Σάββατο το πρωί έφτασε στο Τελωνείο των Κήπων.
    Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη συνδρομή αξιωματούχων της FRONTEX προέκυψε ότι η Λαμπρογκίνι ήταν καταχωρημένη από τις Αρχές της Γερμανίας ως κλαπέν -υπεξαιρεθέν- απολεσθέν καθώς επίσης και ότι οι εξουσιοδοτήσεις δικαιώματος εξαγωγής του οχήματος από χώρα της Ευρώπης που ενοικιάστηκε, τις οποίες επέδειξε ο οδηγός είναι πλαστές.
    Ο Ιρανός οδηγός ισχυρίστηκε πως πήγαινε διακοπές με την γυναίκα του στην Κωνσταντινούπολη. Οι αρχές δεν αποκλείουν το αυτοκίνητο να κατέληγε σε κάποιον πλούσιο επιχειρηματία σε χώρα της Μέσης Ανατολής ή της Ρωσίας.
    Κατασχέθηκαν η Λαμποργκίνι και δύο πλαστές εξουσιοδοτήσεις. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί στον Ανακριτή.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Αρχίζει στο Εφετείο η δίκη για την υπόθεση βιασμού ταξιτζή με κατηγορούμενο γνωστό ηθοποιό
    Κακοκαιρία «Αθηνά»: Ραγδαία επιδείνωση σήμερα – Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι
    ΕΟΔΥ: Σε αυτά τα 173 σημεία θα πραγματοποιούνται σήμερα δωρεάν rapid test
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις
    Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ