• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Αναβολή στη δίκη για το βιασμό ταξιτζή με κατηγορούμενο ηθοποιό

Κατερίνα Μάνθου 11-10-2021 11:17 Τελευταία ενημέρωση: 11-10-2021 11:17
Ταξί / Φωτογραφία: Eurokinissi
Αναβολή στη δίκη για το βιασμό ταξιτζή με κατηγορούμενο ηθοποιό
Για την εν λόγω υπόθεση με απόφασή του το πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε αθωώσει κατά πλειοψηφία τον ηθοποιό από το αδίκημα του βιασμού
Στις 6 Απριλίου θα διεξαχθεί εκτός απροόπτου, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου, η δίκη για την υπόθεση βιασμού ταξιτζή από τον ηθοποιό Γ. Κ.
 
Για την εν λόγω υπόθεση με απόφασή του το πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε αθωώσει κατά πλειοψηφία τον ηθοποιό από το αδίκημα του βιασμού.
 
Όμως η υπόθεση οδηγήθηκε στο Εφετείο, καθώς η εισαγγελέας άσκησε έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης ζητώντας νέα δίκη για την υπόθεση. 
 
Σύμφωνα με το σκεπτικό της εισαγγελέως, το πρωτόδικο δικαστήριο δεν εκτίμησε ορθά τα αποδεικτικά στοιχεία της δικογραφίας αλλά και αυτά που προέκυψαν από την ακροαματική διαδικασία.
 
Σήμερα, εν τέλει, η δίκη αναβλήθηκε από το Εφετείο καθώς και οι δυο πλευρές κατέθεσαν αιτήματα αναβολής της.
 
Συγκριμένα ο ηθοποιός υπέβαλλε αίτημα αναβολής της δίκης λόγω κωλύματος του δικηγόρου του Βασίλη Ταουξή.  Η πλευρά της πολιτικής αγωγής, ζήτησε αναβολή αναφέροντας ότι ο πρώην σήμερα αυτοκινιτιστής και σύμφωνα με τη δικογραφία θύμα του υπό εξέταση βιασμού, δεν ήταν σε θέση να παραβρεθεί στη δίκη για ψυχολογικούς λόγους. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo