19.2 C
Athens
17.9 C
Thessaloniki
Τρίτη 16 Απριλίου 2024
More

    Υπόδικος για ληστείες ο κακοποιός που απέδρασε από το Νοσοκομείο της Νίκαιας


    Στα Δυτικά Προάστια αναζητά η αστυνομία τον επικίνδυνο κακοποιό που απέδρασε χθες το πρωί μέσα από το νοσοκομείο Νίκαιας που είχε μεταφερθεί για προγραμματισμένες εξετάσεις.
    Ο 21χρονος φαίνεται πως είχε σχεδιάσει την απόδραση καθώς τη στιγμή που ήταν στον αξονικό τομογράφο, χωρίς χειροπέδες, έσπρωξε την νοσηλεύτρια και τους δύο αστυνομικούς του Μεταγωγών που τον συνόδευαν, και χάθηκε στους διαδρόμους του νοσοκομείου.
    Ο νεαρός δραπέτης ήταν υπόδικος για ληστείες και μάλιστα η τελευταία του ληστεία και στην οποία είχε συλληφθεί είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας το L&O.
    Όπως είχαμε αποκαλύψει ο νεαρός δράστης στις 19 Ιουνίου στη Νίκαια επιτέθηκε σε 63χρονη γυναίκα για να της αρπάξει τον χρυσό σταυρό από τον λαιμό της και αφού την έριξε στην άσφαλτο και τη γρονθοκόπησε, της ξερίζωσε τούφες από τα μαλλιά μαζί με δέρμα, αφήνοντας λιπόθυμο το θύμα από τη σφοδρότητα των χτυπημάτων.
    Τελικά ο ληστής συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Μάλιστα πιάστηκε χάρη στην τόλμη ενός αυτόπτη μάρτυρα της αιματηρής ληστείας, ο οποίος τον ακολούθησε και έχοντας ρόλο «gps» έδινε το στίγμα του στην αστυνομία.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Επιστροφή στην κανονικότητα: Τι αλλάζει από σήμερα για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους
    Στα χνάρια της Ελλάδας η Τουρκία – Ζητάει από τις ΗΠΑ τον εκσυγχρονισμό των F-16 της και νέες αγορές μαχητικών
    Πού θα γίνουν σήμερα δωρεάν rapid tests
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις
    Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ