• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ορκίστηκαν οι νέοι «Ίκαροι» την Πολεμικής Αεροπορίας

lawandorder.gr 07-10-2021 18:32 Τελευταία ενημέρωση: 07-10-2021 18:33
Ορκίστηκαν οι νέοι «Ίκαροι» της Πολεμικής Αεροπορίας / Φωτογραφία: Υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Ορκίστηκαν οι νέοι «Ίκαροι» την Πολεμικής Αεροπορίας
Παρών ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς

Συνεχιστές της παράδοσης

Οι νέοι «Ίκαροι», οι οποίοι θα κληθούν να υπαρασπίσουν τον εναέριο χώρο της Πατρίδας μας και αν συνεχίσουν την παράδοση που έχουν δημιουργήσει οι προηγούμενες «σειρές» της Σχολής Ικάρων, ορκίστηκαν σήμερα, παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαου Χαρδαλιά, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.

Συνολικά ορκίστηκαν εκατόν τριάντα πέντε (135) Ίκαροι, από τους οποίους εκατόν είκοσι ένας (121) από την Ελλάδα, εννέα (9) από την Κύπρο, δύο (2) από το Μαυροβούνιο, δύο (2) από την Ιορδανία και ένας (1) από την Τυνησία.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ως Εκπρόσωπος του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ Αθηναγόρας, η Πρέσβης του Μαυροβουνίου στην Ελλάδα, κα Ana Vukadinovic, οι Πρόξενοι των Πρεσβειών του Χασεμιτικού Βασιλείου της Ιορδανίας, κ. Ashraf Khasawneh και της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Ιωάννης Αδάμου, ο Υποδιοικητής Γενικής Επιθεώρησης Στρατού - Διοίκησης Δόγματος Εκπαίδευσης, Υποστράτηγος Γεώργιος Μαυροειδής, ως Eκπρόσωπος του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, Υποναύαρχος Ιωάννης Καλογερόπουλος ΠΝ, ως Eκπρόσωπος του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχου Στυλιανού Πετράκη ΠΝ, Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, Διοικητές των παραγωγικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, μέλη της Ένωσης Αποστράτων Αεροπορίας καθώς και συγγενείς των νέων Ικάρων.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo