24.8 C
Athens
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι: Στις 14 Οκτωβρίου απολογείται η Έφη!


    Για τις 14 Οκτωβρίου διεκόπη η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι.
    Η δίκη στην επόμενη συνεδρίαση θα συνεχιστεί με την απολογία της κατηγορούμενης, Έφης Κακαράντζουλα.
    Ως μια γυναίκα κλειστή, περιέγραψε την κατηγορούμενη στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, Έφη Κακαράντζουλα, μία φίλη της που κατέθεσε σήμερα στη δίκη. Είπε πως ήταν στενές φίλες και πως, παρότι έκαναν αρκετή παρέα, δεν μιλούσε πολύ για την προσωπική της ζωή.
    «Γνωρίζω την Έφη 4-5 χρόνια. Κάναμε αρκετή παρέα. Ήταν κλειστός χαρακτήρας σε πολλά πράγματα. Δεν μίλαγε πολύ για την προσωπική της ζωή. Μας έλεγε κυρίως για τη δουλειά. Δεν μου είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον 40χρομο. Αναφερόταν σε έναν κύριο κάποιο διάστημα, αλλά δεν έλεγε όνομα. Περίπου το 2018-2019 αναφερόταν σε αυτόν. Τον Μάιο του 2020 είχαμε επαφές αλλά δεν βρισκόμασταν τόσο τακτικά όσο πριν. Είχαμε βγει μια φορά το Μάιο μαζί με μια φίλη μας γιατί δεν ήταν πολύ καλά για θέματα της δουλειάς. Την είχαμε δει πεσμένη, διαφορετική από ότι την είχαμε συνηθίσει», ανέφερε η φίλη της κατηγορούμενης.
    «Είπαμε για την επίθεση»
    Εξαδέλφη της Έφης που κατάθεσε στη δίκη ανέφερε ότι με την κατηγορούμενη σχολίασαν την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας.
    Πρόεδρος: Μετά την επίθεση είχατε επικοινωνία;
    Μάρτυρας: Μετά τις 19 – 20 άνοιξα την επιχείρηση μου δε θυμάμαι αν την είχα δει εκείνες τις ημερομηνίες. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι είχε πάει να δώσει κάποια συνέντευξη. Γενικά μετά την επίθεση ήταν λίγο πιο στεναχωρημένη, πιο αφηρημένη, εγώ πίστευα ότι ήταν λόγω καραντίνας δεν μπορούσα να φανταστώ.
    Πρόεδρος: Συζητήσατε για την επίθεση;
    Μάρτυρας: Ναι μου είπε «τί φρικτό αυτό που έχει συμβεί; Τι να είχε γίνει;». Μου είπε ότι δεν έπρεπε να γίνει. Παρόλο που τα γεγονότα μας έχουν φέρει σε τέτοιες καταστάσεις η Έφη δεν είναι τέτοιο παιδί. Οι γονείς της δεν είναι καθόλου καλά για αυτό δεν ήρθαν. Φοβούνται για πιθανή επίθεση. Δεν είχα ιδέα ότι την παρακολουθούσε 1,5 χρόνο πριν. Τα έμαθα όλα από τις ειδήσεις. Η κοινή γνώμη έχει δημιουργήσει μια γνώμη που δεν είναι λάθος αλλά δε φταίνε οι γονείς.
    Πολιτική Αγωγή: Γιατί η οικογένεια της Έφης δεν ήρθε σε μια επικοινωνία με την οικογένεια της Έφης να ζητήσει συγνώμη;
    Μάρτυρας: Δεν το γνωρίζω.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Επίθεση με βιτριόλι: Εν αναμονή της απόφασης για δυο κρίσιμους μάρτυρες – Φτάνει η ώρα της απολογίας της Έφης
    Ξεκίνησε η επέλαση της κακοκαιρίας «Αθηνά»: Καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμοι – Πού θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα
    Δολοφονία Καρολάιν: Σήμερα η οριστική απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις
    Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ