• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Λατινοπούλου υπέρ Μπογδάνου: «Οι αντικομμουνιστικές απόψεις πρέπει να λέγονται χωρίς συνέπειες»

lawandorder.gr 06-10-2021 20:23 Τελευταία ενημέρωση: 06-10-2021 20:27
H Αφροδίτη Λατινοπούλου / social media
Λατινοπούλου υπέρ Μπογδάνου: «Οι αντικομμουνιστικές απόψεις πρέπει να λέγονται χωρίς συνέπειες»
«Η αντικομμουνιστική ρητορική πρέπει να μπορεί να λέγεται χωρίς συνέπειες», υποστηρίζει

Συνεχίζει τις προκλητικές αναρτήσεις η πολιτεύτρια της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Αφροδίτη Λατινοπούλου. Αυτή τη φορά εξέφρασε τη λύπη της για τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, λέγοντας πως «οι αντικομμουνιστικές απόψεις πρέπει να λέγονται χωρίς συνέπειες».

Στη σημερινή της ανάρτηση κάνει λόγο για φοβικότητα που πρέπει να ξεπεράσουμε απέναντι στην αριστερά και τον κομμουνισμό, ενώ πρόσθεσε πως η αντικομμουνιστική ρητορική πρέπει να μπορεί να λέγεται χωρίς συνέπειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Λατινοπούλου είχε στηρίξει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο όταν εκείνος είχε αναδημοσιεύσει τη λίστα με τα ονόματα των προσφυγόπουλων από νηπιαγωγείο στο κέντρο της Αθήνας.

«Συμφωνούμε όλοι πως η δημοσιοποίηση ονοματεπωνύμων στο διαδίκτυο και ειδικά παιδιών είναι λάθος. Είναι όμως γεγονός πως σε ορισμένες συνοικίες η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που φοιτούν σε νηπιαγωγεία δεν είναι ελληνικής καταγωγής δείχνοντας το μαύρο μέλλον που έρχεται», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι το στέλεχος της ΝΔ έχει απασχολήσει και άλλες φορές στο παρελθόν με απαράδεκτες, σεξιστικές και αναχρονιστικές απόψεις όπως για τις «αποκρουστικές γυναίκες με τρίχες, ραγάδες και κυτταρίτιδα», αλλά και το σχόλιο «κατάντια», μετά την ακύρωση του σκοταδιστικού Συνεδρίου Γονιμότητας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo